Διαιτησία: Στο «ψυγείο» ο Γιαννουκάς

Διαιτησία: Στο «ψυγείο» ο Γιαννουκάς

Διαιτησία: Στο «ψυγείο» ο Γιαννουκάς

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 282 ΦΟΡΕΣ

Στη διάθεση της Επιτροπής Διαιτησίας τέθηκε ο διαιτητής του αγώνα Κλεόβουλος-Κλεάνθης. Καλούς είδαν οι παρατηρητές τους διαιτητές και τους βοηθούς των υπόλοιπων παιχνιδιών της πρεμιέρας

Ικανοποιητικά και… παραλίγο ιδανικά, ξεκίνησε η νέα σεζόν για τους διαιτητές. Η πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries είχε το ψεγάδι της, καθώς όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο παρατηρητής διαιτησίας του παιχνιδιού Κλεόβουλος-Κλεάνθης (2-1), Νίκος Διαμαντέας, χρέωσε δύο σοβαρά λάθη στον διαιτητή Τάσο Γιαννουκά, ο οποίος τέθηκε στη διάθεση της Επιτροπής Διαιτησίας και το πιθανότερο είναι να μην συμπεριληφθεί στους ορισμούς ενόψει της δεύτερης αγωνιστικής.

Ως πρώτο σφάλμα αναφέρθηκε ο μη καταλογισμός πέναλτι υπέρ του Κλεάνθη και ως δεύτερο, η μη αποβολή ποδοσφαιριστή της ίδιας ομάδας, σε φάση που φέρεται να κλώτσησε αντίπαλο.

Η παρουσία των διαιτητών και των βοηθών τους στα υπόλοιπα παιχνίδια της πρεμιέρας χαρακτηρίστηκαν ως καλές και τα όποια παράπονα κρίθηκαν αδικαιολόγητα.

Αύριο τα τεστ
Αύριο Πέμπτη στις 7 τα απόγευμα καλούνται να βρίσκονται στο ενωσιακό γήπεδο στο Καρακόνερο οι διαιτητές και οι βοηθοί, προκειμένου να λάβουν μέρος στις δοκιμασίες φυσικής κατάστασης που διοργανώνει η Επιτροπή Διαιτησίας.

Διαβάστε ακόμη

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων