Διαιτησία: Στο «ψυγείο» ο Γιαννουκάς

Ικανοποιητικά και… παραλίγο ιδανικά, ξεκίνησε η νέα σεζόν για τους διαιτητές. Η πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries είχε το ψεγάδι της, καθώς όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο παρατηρητής διαιτησίας του παιχνιδιού Κλεόβουλος-Κλεάνθης (2-1), Νίκος Διαμαντέας, χρέωσε δύο σοβαρά λάθη στον διαιτητή Τάσο Γιαννουκά, ο οποίος τέθηκε στη διάθεση της Επιτροπής Διαιτησίας και το πιθανότερο είναι να μην συμπεριληφθεί στους ορισμούς ενόψει της δεύτερης αγωνιστικής. 

Ως πρώτο σφάλμα αναφέρθηκε ο μη καταλογισμός πέναλτι υπέρ του Κλεάνθη και ως δεύτερο, η μη αποβολή ποδοσφαιριστή της ίδιας ομάδας, σε φάση που φέρεται να κλώτσησε αντίπαλο. 

Η παρουσία των διαιτητών και των βοηθών τους στα υπόλοιπα παιχνίδια της πρεμιέρας χαρακτηρίστηκαν ως καλές και τα όποια παράπονα κρίθηκαν αδικαιολόγητα. 
                                                       
Αύριο τα τεστ 
Αύριο Πέμπτη στις 7 τα απόγευμα καλούνται να βρίσκονται στο ενωσιακό γήπεδο στο Καρακόνερο οι διαιτητές και οι βοηθοί, προκειμένου να λάβουν μέρος στις δοκιμασίες φυσικής κατάστασης που διοργανώνει η Επιτροπή Διαιτησίας.