Στο training camp της Οκλαχόμα ο Τσακίρης!

Στο training camp της Οκλαχόμα ο Τσακίρης!

Στο training camp της Οκλαχόμα ο Τσακίρης!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 253 ΦΟΡΕΣ

Ο Ροδίτης προπονητής θα ταξιδέψει στις ΗΠΑ με την αποστολή του ΣΕΠΚ, στη θέση του Παπαχατζή

Ένα όνειρο ζωής ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει ο Γιάννης Τσακίρης ο οποίος αύριο πρόκειται να ταξιδέψει στις ΗΠΑ με την αποστολή του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης και να παρακολουθήσει ως τις 9 Οκτωβρίου το training camp τόσο της ομάδας Οκλαχόμα Σίτι Θάντερς του NBA όσο και της πανεπιστημιακής ομάδας!

Η ανακοίνωση του ΣΕΠΚ αναφέρει: «O Σύνδεσμός μας, με υποτροφίες που υλοποιούνται κατόπιν αποκλειστικής δωρεάς του Ιδρύματος “Σταύρος Νιάρχος”, θα στείλει από δύο προπονητές σε Oklahoma και Washington, προκειμένου να παρακολουθήσουν προπονήσεις, αγώνες και να μιλήσουν με τα προπονητικά επιτελεία ομάδων του ΝΒΑ αλλά και Κολλεγίων της Αμερικής».

Αρχικά, στην αποστολή είχε συμπεριληφθεί ο Θανάσης Παπαχατζής όμως «συμφώνησε να αναλάβει assistant coach στους Shandong Golden Stars που αγωνίζονται στην Κίνα κι έτσι δεν θα μπορέσει να κάνει το ταξίδι για τις ΗΠΑ.

Τη θέση του θα λάβει ο Ροδίτης τεχνικός, Γιάννης Τσακίρης, ο οποίος ήταν ο επόμενος στην κατάταξη του πίνακα μοριοδότησης των υποψηφίων για τις υποτροφίες».

Ο Τσακίρης, μαζί με τον Γιάννη Σκοκρδή, θα ταξιδέψουν για την πόλη της Oklahoma, όπου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το training camp των Oklahoma City Thunder (ΝΒΑ) μέχρι τις 9 Οκτωβρίου. Παράλληλα, θα παρευρεθούν και στις προπονήσεις του Oklahoma State University men που αγωνίζεται στην Division I του NCAA.

Διαβάστε ακόμη

Έκλεισε τη σεζόν με αξιοπρέπεια ο Κολοσσός H Hotels Collection

Κορυφαίες επιδόσεις παγκοσμίως από τον βετεράνο Παντελή Χρυσοχό σε μήκος και τριπλούν

«Θέλουμε έναν ανταγωνιστικό Ταξιάρχη»

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!