Ρόδος: «Γκάζια» και σούπερ θέαμα, για ιερό σκοπό!

 Ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο δράση και εντυπωσιακές εικόνες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι Ρόδιοι φίλοι του αυτοκινήτου, βοηθώντας ταυτόχρονα ένα μικρό παιδί να ξαναβρεί την υγεία του.

 

 Η ιστοσελίδα Επαγγελματίες Οδηγοί Ελλάδος (ΕΠ.ΟΔ.ΕΛ), ο Σύλλογος Μηχανοκίνητων Αυτοκινήτων Ρόδου (ΣΥ.Μ.Α.Ρ.) και ο Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Φορτηγών Αυτοκινήτων Δημόσιας Χρήσης Ρόδου «Κολοσσός», συνδιοργανώνουν για πρώτη φορά στη Ρόδο το κορυφαίο γεγονός της χρονιάς για τον κλάδο των επαγγελματικών αυτοκινήτων, ένα εντυπωσιακό διήμερο φεστιβάλ  Truck Show,  που θα μαγέψει μικρούς και μεγάλους το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στο Εμπορικό Λιμάνι της Ακαντιάς, με ελεύθερη είσοδο.

 

Το «μενού» περιλαμβάνει έκθεση αγωνιστικών αυτοκινήτων, αντικών, μοντελιστών και άλλων συλλόγων, με κορυφαίο γεγονός το Truck Show,  στο πλαίσιο του οποίου θα γίνουν διαγωνισμοί και θα παρουσιαστούν εντυπωσιακοί τράκτορες από το νησί μας.

 

 Ανοιχτή πρόσκληση σε όλο τον κόσμο να παρακολουθήσει τη διήμερη γιορτή απηύθυναν, κατά τη διάρκεια χθεσινής συνέντευξης Τύπου στην αίθουσα εθιμοτυπίας του Δήμου Ρόδου, οι εκπρόσωποι των διοργανωτών Κώστας Στυλιανού (Σωματείο Φορτηγών Δημοσίας Χρήσεως), Γιάννης Κουφός (ΣΥ.Μ.Α.Ρ.) και Τάσος Κρυστάλλης (ιστοσελίδα Επαγγελματίες Οδηγοί Ελλάδος), υπογραμμίζοντας τον ιερό σκοπό της εκδήλωσης. Στον χώρο της διοργάνωσης θα στηθούν τρεις κουμπαράδες και είναι βέβαιο πως θα γεμίσουν με την προσφορά αγάπης των επισκεπτών, ώστε ο 6χρονος Γιωργάκης να αποκτήσει τη δυνατότητα να υποβληθεί, σε κλινική του εξωτερικού, στη χειρουργική επέμβαση που έχει ανάγκη.

 

Το πρόγραμμα: 

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου

17:00 – Άνοιγμα της Έκθεσης στο Εμπορικό Λιμάνι της Ρόδου.

Μουσική από τον DJ Μανωλά & από τα ηχοσυστήματα αμαξιών.

22:30 – Έναρξη παρέλασης από τον Εμπορικό Λιμένα της Ρόδου.
Η Διαδρομή θα είναι η εξής: Λιμάνι – Νέα Αγορά  – Δημαρχείο – Ενυδρείο – Κρητικά – Μόντε Σμιθ – Επιστροφή στο Λιμάνι.

 

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου

17:00 – Άνοιγμα της Έκθεσης στο Εμπορικό Λιμάνι της Ρόδου.

Μουσική από τον DJ Μανωλά & από τα ηχοσυστήματα αμαξιών.

19:00 – Έναρξη του Show. Παρουσίαση των οχημάτων.

Απονομή τιμητικών βραβείων.