Διαγόρας: Ρήξη χιαστού υπέστη ο Γούλας

Τελικά η ζημιά που έπαθε ο Γιώργος Γούλας, ήταν πολύ μεγαλύτερη απ ότι φανταζόταν κανείς.

Ο νεαρός επιθετικός ο οποίος ήταν σε πολύ καλή κατάσταση αυτό τον καιρό και έτοιμος για το ξεκίνημα του πρωταθλήματος, τραυματίσθηκε σε προπόνηση στο βοηθητικό και υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, τα αποτελέσματα της οποίας, δεν ήταν αυτά που επιθυμούσαν  οι «κυανέρυθροι» και φυσικά η τεχνική ηγεσία. 

Ο τομογράφος έδειξε  ρήξη χιαστού κι αυτό αμέσως σημαίνει επέμβαση αποκατάστασης, που θα κρατήσει εκτός αγωνιστικών χώρων τον παίκτη, τουλάχιστον για έξι μήνες .Οπερ σημαίνει πώς χάνεται η φετινή περίοδος για τον παίκτη. 

Παράλληλα αποτελεί ατυχή συγκυρία, για τον τεχνικό της ομάδας Νίκο Παντέλη, ο οποίος έβλεπε στο πρόσωπο και στην αξία του Γούλα, έναν παίκτη που μπορούσε να προσφέρει πολλά στο φετινό πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής.

ΧΩΡΙΣ ΔΕΛΤΙΟ ΟΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΕΣ 
Το πρόβλημα μεγαλώνει  ακόμα περισσότερο, καθώς  διαπιστώνεται πως λίγες μέρες πριν την σέντρα στο πρωτάθλημα και το ματς με τον Παναιγιάλειο, οι δυο παίκτες της ομάδας οι οποίοι  θεωρούνται οι αντικαταστάτες του Γούλα στην ίδια θέση, Γιώργου και Γλυνός,  δεν ήταν μέχρι χθες τουλάχιστον έτοιμοι να αγωνιστούν, όχι εξαιτίας αγωνιστικής κατάστασης, αλλά  γιατί δεν είναι έτοιμα ακόμα τα δελτία τους!

Το πιο πιθανόν είναι οι «κυανέρυθροι» στο ματς της Κυριακής, να έχουν το δελτίο του Γλυνού, καθώς είναι εύκολο να εκδοθεί με βάση την περίπτωση του. 

Το δύσκολο είναι να βγουν τα δελτία μέχρι την Κυριακή του Γιώργου, αλλά και του Λέουκα, καθώς και οι δυο αγωνιζόντουσαν σε ομάδες του εξωτερικού και σαφέστατα απαιτούνται οι ανάλογες διατυπώσεις. 

Ελπίζεται πως μέχρι το Σάββατο τα δελτία θα εκδοθούν και θα τεθούν οι ποδοσφαιριστές στη διάθεση του προπονητή τους. 

Απομένουν τρεις μέρες μέχρι την πρώτη σέντρα της Γ΄ Εθνικής και Διοίκηση και τεχνική ηγεσία, προχωρούν στο πασιφανές.

Αναζητούν ένα επιθετικό με τα ανάλογα προσόντα του Γούλα, αλλά πόσο εύκολο είναι να τον βρει κανείς τώρα…Πάντως η προσπάθεια ήδη ξεκίνησε και όλοι ευελπιστούν πως θα βρεθεί η λύση της αντικατάστασης του. 

ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ, ΛΟΓΩ ΩΡΑΣ…
Η χθεσινή προπόνηση του Διαγόρα ήταν μεσημεριανή. Έγινε στις 13.30 μιας και η ΕΠΟ όρισε γι’ αυτή την ώρα της Κυριακής  τον αγώνα της πρώτης αγωνιστικής  με τον Παναιγιάλειο.

Ο Νίκος Παντέλης και οι συνεργάτες του, θέλησαν να προσαρμόσουν τους παίκτες σε συνθήκες αυτής της ώρας. 

Οι «κυανέρυθροι» γυμνάσθηκαν κανονικά και δεν πτοούνται  από τα προβλήματα . Στόχος τους είναι η νίκη και η κατάκτηση των τριών βαθμών, στον πρώτο  φετινό αγώνα της Γ΄Εθνικής.