Ιάλυσος: Κοντά στην απόκτηση του Αλέξανδρου Μαργαρίτη από τον Ολυμπιακό!

Ιάλυσος: Κοντά στην απόκτηση του Αλέξανδρου Μαργαρίτη από τον Ολυμπιακό!

Ιάλυσος: Κοντά στην απόκτηση του Αλέξανδρου Μαργαρίτη από τον Ολυμπιακό!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 317 ΦΟΡΕΣ

Συνεχίζεται η αναζήτηση για προπονητή

Σε αναζήτηση προπονητή συνεχίζεται να βρίσκεται ο Ιάλυσος και μέχρι χθες οι προσπάθειες του, δεν είχαν καρποφορήσει.

Οι «ερυθροκίτρινοι» ψάχνουν την ιδανικότερη λύση, έστω κι αν δεν προλάβουν να βρουν αυτό που θέλουν μέχρι την Κυριακή το απόγευμα στις 16.00, που θα υποδεχτούν στο «Οικονομίδειο» την ομάδα της Παλλήνης.

Η αλήθεια είναι πώς οι υποψήφιοι αλλά και οι προτάσεις είναι πολλές προς την Διοίκηση του Ιάλυσου, ωστόσο δεν έχει ακόμα κατασταλάξει κανείς, σε αυτόν που θα διαδεχθεί τον Μάρκο Στεφανίδη .Τα ονόματα που ακούστηκαν και χθες, διαψεύστηκαν κατηγορηματικά.

ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
Στο μεταξύ σε ότι αφορά το ματς της Κυριακής, ο Ιάλυσος θα έχει υπηρεσιακό στον πάγκο του τον Δημήτρη Γκάϊδα, αν τελικά δεν βρεθεί η λύση εντός της ημέρας. Υπολογίζεται πως ο νέος τεχνικός της ομάδας, θα παρακολουθήσει από την εξέδρα του «Οικονομίδειου» τον αγώνα του Ιάλυσου για την πρώτη αγωνιστική.

Στο μεταγραφικό κομμάτι πάντως και για την ενίσχυση του ρόστερ ετοιμάζεται κάτι ακόμα:
Ο Ιάλυσος είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του 18χρονου Αλέξανδρου Μαργαρίτη (καμία σχέση με τον ποδοσφαιριστή από την Κω), ο οποίος έχει αγωνιστεί κι έχει γαλουχηθεί τα μυστικά της μπάλας, στις ομάδες Κ-17 και Κ-15 του Ολυμπιακού, ενώ αγωνίστηκε και στην Εθνική Παίδων.

Ο Μαργαρίτης σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου και τις τελευταίες μέρες γυμνάζεται με την ομάδα του Ιάλυσου , η οποία έδειξε τη διάθεση να τον αποκτήσει, καθώς δείχνει πολύ καλά στοιχεία. Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, απομένουν μόνο τυπικές διαδικασίες για την απόκτηση του.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΤΟΥ ΙΑΛΥΣΟΥ
Στο μεταξύ και με αφορμή την ολοκλήρωση της προετοιμασίας της ομάδας και λίγες μέρες πριν την επίσημη έναρξη του πρωταθλήματος, ο Ιάλυσος εξέδωσε την παρακάτω ευχαριστήρια ανακοίνωση :

«Ο πρόεδρος κ. Χατζηνικήτας και το Δ.Σ. του ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ, ευχαριστούν θερμά τις διοικήσεις των ομάδων Α.Σ. Χάλκης, Εθνικού Αρχίπολης και Δαμάγητου Θεολόγου για την πολύτιμη βοήθεια τους καθ' όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας της ομάδας μας. Η συνεργασία μεταξύ των ομάδων του νομού μας είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να ανέβει το ποδόσφαιρο της Δωδεκανήσου στο υψηλότερο επίπεδο».

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή