Διαγόρας: Ψάχνει λύσεις ο Νίκος Παντέλης

Διαγόρας: Ψάχνει λύσεις ο Νίκος Παντέλης

Διαγόρας: Ψάχνει λύσεις ο Νίκος Παντέλης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 294 ΦΟΡΕΣ

Καρπαθάκης, Γιώργου, Γλυνός και Χατζησαββας με προϋποθέσεις, διεκδικούν τρεις θέσεις για τον αγώνα με τον Παναιγιάλειο

Έτσι όπως εξελίχθηκε η κατάσταση στον Διαγόρα, είναι δύσκολη η αυριανή του αποστολή στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Ο Παναιγιάλειος, θεωρείται από τις ομάδες που μπορούν να κάνουν ζημιά.

Ο «γηραιός» δεν έχει να φοβηθεί κάτι με το ρόστερ που έχει, αλλά η συγκυρία δεν είναι η ενδεδειγμένη, καθώς οι «κυτανέρυθροι» έχουν απουσίες και σημαντικές μάλιστα.

Μέχρι χθες δεν είχε ξεκαθαρίσει η κατάσταση σε ότι αφορά τους δεκαοκτώ ή ακόμα και την ενδεκάδα, καθώς ο Νίκος Παντέλης και οι συνεργάτες του, περιμένουν λύση σε τρία μέτωπα.

Το πλήγμα αφορά βασικούς ποδοσφαιριστές, γιατί περί αυτού επρόκειτο μέχρι τους τραυματισμούς που προέκυψαν πρόσφατα. Γούλας και Δήμας ήταν βασικοί σχεδόν σε όλα τα δυνατά φιλικά και υπολόγιζε σε αυτούς ο κόουτς του Διαγόρα.

Ο πρώτος επαθε ρήξη χιαστών και χάνει όλη τη χρονιά κι ο δεύτερος θλάση και θα απουσιάσει όχι μόνο από το ματς με τον Παναιγιάλειο, αλλά και από τον αγώνα της δεύτερης αγωνιστικής με τον Αχαρναϊκό στο Μενίδι.

Συνεπώς αναζητούνται τις τελευταίες μέρες δυο αντικαταστάτες για την ενδεκάδα, με τρεις ποδοσφαιριστές να τις διεκδικούν. Αυτοί είναι οι Καρπαθάκης, Γιώργου και ο Γλυνός. Για τους δυο θα αποφασίσει ο Νίκος Παντέλης, λίγο πριν ξεκινήσει ο αγώνας το μεσημέρι της Κυριακής.

Στο μεταξύ στάση αναμονής τηρεί ο Διαγόρας, για το δελτίο του Πέτρου Λουτσέα (κι όχι Λέουκα όπως αρχικά αναφερόταν). Τόσο η ΕΠΟ όσο κι ο Διαγόρας, έχουν κάνει τις απαραίτητες ενέργειες, ούτως ώστε να έρθουν τα απαραίτητα έγγραφα από την Ομοσπονδία της Μολδαβίας και να εκδοθεί το δελτίο του. Μέχρι χθες πάντως το δελτίο του ποδοσφαιριστή δεν είχε εκδοθεί. Αν τελικά δεν είναι έτοιμο αύριο, θα αναζητηθεί λύση και σε αυτό το κενό με πιο πιθανό να καταλάβει τη θέση του φορ, τον Χατζησάββα.

Το μόνο ευχάριστο για τον τεχνικό του Διαγόρα είναι πώς μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς ο Μπουρλάκης και είναι έτοιμος να αγωνισθεί.

Ο Διαγόρας προπονήθηκε χθες νωρίς το απόγευμα, ενώ θα κάνει το ίδιο και σήμερα το πρωί. Λίγο πριν την έναρξη της προπόνησης θα γίνει αγιασμός στα αποδυτήρια΄Θα ακολουθήσει η εκγύμναση των παικτών και η ανακοίνωση των δεκαοκτώ για το αυριανό παιχνίδι.

Διαβάστε ακόμη

Σήμερα κι αύριο τα «3α Δωδεκανησιακά Δάφνεια» στο ΔΑΚ «Καλλιπάτειρα»

Μικτή ΕΠΣΔ Κ16: Ώρα για κούπα!

Σαββατοκύριακο τίτλου βόλεϊ στους Παμπαίδες

Το πρόγραμμα των αναπτυξιακών τουρνουά μπάσκετ

Με 12 σκάφη οι «Παράκτιες Διαδρομές» του ΑΣΙΑΘ Ρόδου

Έτοιμος για… όλα ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος στο Final Four της Α1 ΟΣΕΚΑ στον Βόλο!

Ο Όμιλος Mitsis εξόπλισε την αίθουσα ενδυνάμωσης του στίβου στο ΔΑΚ «Καλλιπάτειρα»

Α' Κατηγορία ΕΠΣΔ: Πήρε Ευαγγελίδη ο Ηρακλής Λάρδου