Η καλή μέρα από το... πρωί φάνηκε για τον Κλεόβουλο

Η καλή μέρα από το... πρωί φάνηκε για τον Κλεόβουλο

Η καλή μέρα από το... πρωί φάνηκε για τον Κλεόβουλο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 222 ΦΟΡΕΣ

Με γκολ στο 3’ και στο 62’, ξεπέρασε το «εμπόδιο» Ορφέα (2-0)

Χωρίς να φορτσάρει ιδιαίτερα, ο Κλεόβουλος παίζοντας έξυπνα κύρια στο β΄ μέρος, νίκησε τον Ορφέα με 2-0 στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων και πήρε τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς.

Ήταν ένα ματς δυο όψεων. Στο α’ μέρος ο Ορφέας ήταν η καλύτερη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο. Κυκλοφόρησε την μπάλα σωστά, δημιούργησε ευκαιρίες που τις έχασε και δεν έφτασε στην ισοφάριση.

Ο Κλεόβουλος στο α’ μέρος ευτύχησε στην πρώτη καλή του στιγμή να προηγηθεί με τον Κολιοκώστα 0-1 και να κρατήσει κυρίως με τις επεμβάσεις του Μήλιου το μηδέν στην άμυνα.

Στο β’ μέρος το σκηνικό άλλαξε. Ο Κλεόβουλος πίεσε περισσότερο τον αντίπαλό του κι ο Ορφέας μοιραία δεν μπόρεσε να φτάσει στην ισοφάριση, αφού πλην ελαχίστων εξαιρέσεων δεν απείλησε ουσιαστικά.

Η καλή κυκλοφορία της μπάλας ανήκει στην ομάδα της Λίνδου, η οποία από το 52΄ με την είσοδο του Αθανασίου και τη μετατόπιση του Μαριεττάκη στο δεξί άκρο της άμυνας, ανέλαβε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα και απειλήθηκε μόνο σε μία περίπτωση.

Οι παίκτες του Γρηγόρη Σαρρή, σε καμία περίπτωση, παρότι πάλεψαν, δεν εμφάνισαν την εικόνα του α’ ημιχρόνου και δικαίως γνώρισαν την ήττα.

ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ
3’ Ο Μαριεττάκης ξεκίνησε ωραία προσπάθεια, «έσπασε» την μπάλα στον Ευαγγελίδη στα δεξιά κι εκείνος αμέσως σέρβιρε στον Κολιοκώστα που με όμορφο πλασέ σημείωσε το 0-1.

21’ Μαγιόγλου και Αυγουστάκης συνδυάσθηκαν όμορφα κι ο τελευταίος έβγαλε ωραία μπαλιά στον Καπέσιο που πλάσαρε αμέσως, αλλά έδιωξε δύσκολα ο Μήλιος.

35’ Ο Αυγουστάκης εκτέλεσε φάουλ, ο Μήλιος έδιωξε με γροθιές, η μπάλα ήρθε στον Γεωργαλή, αλλά το πλασέ του έδιωξε και πάλι ο γκολκίπερ του Κλεόβουλου.

Άτυχος στάθηκε ο Τσικούρης που ήταν από τους καλύτερους παίκτες του Ορφέα
Άτυχος στάθηκε ο Τσικούρης που ήταν από τους καλύτερους παίκτες του Ορφέα


45’ Ο Στεργιόπουλος εκτέλεσε φάουλ, ο Μαγιόγλου έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.

62’ Ο Κολιοκώστας εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα κόντραρε στο τείχος και στρώθηκε στον Γιατσιάτσο, που από κοντά πλάσαρε για το 0-2.

Από τον Ορφέα διακρίθηκαν οι Αυγουστάκης, Μαγιόγλου, Καπέσιος και Τσικούρης. Από τον Κλεόβουλο άρεσαν περισσότερο οι Μαριεττάκης, Τανγκάεφ, Μήλιος και Κολιοκώστας όσο έπαιξε.

Καλή σε γενικές γραμμές η διαιτησία των κ.κ. Κάζα, Λάζου και Ζαχαριάδη.

Οι ομάδες:
Ορφέας: Καστανάκης, Αντωνιάδης, Τσακίρης, Τσικούρης (87΄Μαχραμάς), Μουράτι, Τζοβαλίν, Μαγιόγλου, Αυγουστάκης (76’ Στόϊος), Καπέσιος (65’ Φλάγκος), Στεργιόπουλος (90’ Κουτσούκος), Γεωργαλής.
Κλεόβουλος: Μήλιος, Γιαννιού (73’ Χαμιτάϊ), Κουκουτσέλας, Τσελεπίδης, Γιατσιάτσος, Μαριεττάκης, Ευαγγελίδης (85’ Χατζηνικόλας), Μπαϊρακτάρης (52’ Αθανασίου), Κακλαμάνος Α., Κολιοκώστας (67’ Τσιάτσος), Τανγκάεφ.

Διαβάστε ακόμη

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν