Θρήνος και πάλι Ρόδο: Ξεψύχησε στην άσφαλτο 19χρονη Ροδίτισσα

Θρήνος και πάλι Ρόδο: Ξεψύχησε στην άσφαλτο 19χρονη Ροδίτισσα

Θρήνος και πάλι Ρόδο: Ξεψύχησε στην άσφαλτο 19χρονη Ροδίτισσα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 38189 ΦΟΡΕΣ

Θλιβερό ρεκόρ θανάτων καταγράφει το νησί μας

Για μια ακόμα φορά, η μικρή κοινωνία του νησιού μας, θρηνεί ένα ακόμα θύμα της ασφάλτου. Μια 19χρονη κοπέλα, η οποία βρήκε τραγικό θάνατο στο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε σήμερα λίγο μετά την μία το μεσημέρι, στον δρόμο Τσαίρι - αεροδρόμιο.


Η άτυχη νεαρή, κινούνταν με το ιχ αυτοκίνητό της όταν κάτω από συνθήκες που δεν έγιναν γνωστές και τις οποίες εξετάζει η τροχαία Ρόδου, έχασε τον έλεγχο και συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με άλλο διερχόμενο αυτοκίνητο. Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη. Η νεαρή τραυματίστηκε θανάσιμα και εξέπνευσε λίγα λεπτά αργότερα. Στο ίδιο ατύχημα ενεπλάκη ένα ακόμα αυτοκίνητο.


Σημειώνεται ότι λίγα λεπτά αργότερα, στον ίδιο δρόμο, συγκρούστηκαν δύο ακόμα τουριστικά λεωφορεία. Ευτυχώς δεν υπήρξαν σοβαροί τραυματισμοί.

Διαβάστε ακόμη

Ολοκλήρωση έργων αντιπλημμυρικής – αντιδιαβρωτικής προστασίας στη Ρόδο

Δράση “Explore the Aegean ΙΙ” από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Αλέξανδρος Κολιάδης: Η επέκταση του γηπέδου και η αύξηση χωρητικότητας του Κλειστού Γυμναστηρίου της Καλλιθέας, είναι μόνο η αρχή!

Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια για τη μετάβαση αναπληρωτών εκπαιδευτικών στον τόπο μόνιμης διαμονής τους για τις εορτές του Πάσχα

Ενημερωτική δράση της Κινητής Μονάδας Ρόδου του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ ενόψει των εορτών του Πάσχα

Με προσωπική παρέμβαση του Δημάρχου Ρόδου κ. Κολιάδη, ανοίγεται επιτέλους ο δρόμος για την ευρωπαϊκή πορεία του Κολοσσού Η Ηotels Collection

Τα... μποφόρ φύσηξαν ταλαιπωρία και ακυρώσεις πτήσεων στα νησιά μας

Επιστολή του Αντιπροέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Ρόδου Στράτου Καρίκη προς τον Πρόεδρο Κυριάκο Κασάπη