Δεν έχουμε σωτηρία: Δύο τροχαία ατυχήματα με το... καλημέρα στη Ρόδο

Δεν έχουμε σωτηρία: Δύο τροχαία ατυχήματα με το...  καλημέρα στη Ρόδο

Δεν έχουμε σωτηρία: Δύο τροχαία ατυχήματα με το... καλημέρα στη Ρόδο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 8920 ΦΟΡΕΣ

Στον ίδιο δρόμο με διαφορά ελάχιστων λεπτών

Με δύο τροχαία ατυχήματα που σημειώθηκαν πριν από λίγα λεπτά στην οδό Κολοκοτρώνη στην πόλη της Ρόδου, ξεκίνησε η εβδομάδα και ο μήνας για το νησί μας.


Μετά το θανατηφόρο τροχαίο με θύμα την 19χρονη κοπέλα και τη σύγκρουση των δύο τουριστικών λεωφορείων χθες στον δρόμο Τσαίρι - αεροδρόμιο, σήμερα άλλα δύο τροχαία ατυχήματα, εντός της πόλεως αυξάνουν τον κατάλογο του παραλογισμού της ασφάλτου.
Το πρώτο ήταν υλικών ζημιών και σημειώθηκε στη διασταύρωση της οδού Καναδά και Κολοκοτρώνη.
Το δεύτερο με τραυματία έναν συμπολίτη μας, οδηγό δικύκλου, σημειώθηκε στην ίδια οδό (Κολοκοτρώνη) στην διασταύρωση με την Καποδιστρίου. Ένα σταυροδρόμι εξαιρετικά επικίνδυνο, όπου εξαιτίας και της απροσεξίας των οδηγών τα τελευταία χρόνια έχουν καταγραφεί δεκάδες τροχαία ατυχήματα και δυστυχήματα.
Ο θλιβερός κατάλογος του παραλογισμού της ασφάλτου, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, φανερώνει ότι ο Σεπτέμβριος άφησε πίσω του πολύ πόνο, αφού σε ΠΕΝΤΕ ανέρχονται συνολικά οι ΝΕΚΡΟΙ που είχαμε μόνο στη Ρόδο:
Δύο την ίδια μέρα στον περιφερειακό δρόμο κοντά στην παραλία του Ζέφυρου, (43χρονος και 39χρονη) ένα στα Κολύμπια (ταξιτζής από τ Αφάντου 54 ετών) , η 22χρονη από τη Σορωνή και χθες η 19χρονη που διέμενε στα Μαριτσά. Χθες επίσης, στο νησί της Κω, έχασε τη ζωή του κι ένας 39χρονος σε αντίστοιχο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε.
Θλίψη και μόνο θλίψη... Κι έντονος προβληματισμός από όλους μας, για λήψη άμεσων και δραστικών μέτρων, (από πολιτεία, φορείς αλλά κυρίως από όλους εμάς ως τοπική κοινωνία) αφού η κατάσταση δεν μπορεί και δεν πρέπει άλλο να συνεχιστεί έτσι.

Διαβάστε ακόμη

Επίσκεψη γυναικών από το Κέντρο Ημερήσιας Απασχόλησης «Κορωνίς»

Ν. Γερονικόλας: Περί πολιτικής ηθικής

Απεργία δικαστικών υπαλλήλων στις 24 Απριλίου

Μαθήματα πυρόσβεσης σε εθελοντές για λήψη πιστοποίησης στη Ρόδο

Να καθαριστούν τα οικόπεδα ζητά η κοινότητα Σορωνής

Ανακοίνωση της Νέας Αριστεράς Ν. Δωδεκανήσου για την καταγγελία σεξουαλικής παρενόχλησης στη Νίσυρο

Ανακοίνωση της παράταξης του Αντώνη Καμπουράκη για την έκπτωση του Βάιου Καλοπήτα

Συλλυπητήριο μήνυμα Μίκας Ιατρίδη για την απώλεια του Κώστα Κωτικώστα