Κακή παρουσία του Αστέρα Παστίδας στο φιλικό

Δεν έμεινε ευχαριστημένος στο φιλικό (2-3 από τον Ακουσίλαο) από την εμφάνιση και την εικόνα των παικτών του ο προπονητής του Αστέρα Παστίδας Χρυσόστομος Χάσταλης, ο οποίος σημείωσε όμως αρκετά στοιχεία για να διορθώσει στην ομάδα του, μέχρις ότου ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας, στο οποίο ο στόχος είναι ιδιαίτερα υψηλός.

Δεν είναι τόσο το αποτέλεσμα-εξάλλου τα σκορ στα φιλικά προετοιμασίας δεν μετράνε-όσο η εμφάνιση των παικτών του στον αγωνιστικό χώρο.

Ιδιαίτερα στο α΄ μέρος, οι «κυανόλευκοι» έκαναν πολλά λάθη. Ο κόουτς της ομάδας προσπάθησε να βελτιώσει κάποια από αυτά στο β΄ μέρος και τα κατάφερε εν μέρει, αλλά και πάλι η ομάδα του, δεν ήταν αυτή που ήθελε.

«Μας μένει ακόμα χρόνος» τόνισε ο κόουτς του Αστέρα  «να διορθώσουμε τα λάθη μας και να παρουσιαστούμε έτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος».

Από κεί και πέρα, δεν μπορεί να σταθεί κανείς ως αιτία της εικόνας, στους δυο τραυματισμούς των Χρήστου Αυγενικού και Γιώργου Παυλίδη, με τον πρώτο πάντως να υπολογίζεται από την τεχνική ηγεσία  για τη συνέχεια, καθώς δείχνει να ξεπερνάει το πρόβλημα του.

Ο Αστέρας Παστίδας θα δώσει ακόμα δυο φιλικά αυτή την εβδομάδα.

Αύριο θα παίξει με τον Πολύστρατο και το Σάββατο με την ομάδα του Αγίου Ισιδώρου.