Ευχαριστημένοι οι παρατηρητές διαιτησίας, ένα και ανούσιο το λάθος

Ευχαριστημένοι οι παρατηρητές διαιτησίας, ένα και ανούσιο το λάθος

Ευχαριστημένοι οι παρατηρητές διαιτησίας, ένα και ανούσιο το λάθος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 206 ΦΟΡΕΣ

Καλά τα πήγαν οι διαιτητές και οι βοηθοί στα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries. Στο Παραδείσι έγινε το μοναδικό και χωρίς επιπτώσεις «στραβοπάτημα»

Χωρίς ουσιαστικά παράπονα εμφανίστηκαν, το βράδυ της Δευτέρας στα γραφεία του ΣΔΠΔ, οι παρατηρητές διαιτησίας που παρακολούθησαν τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries.

Το μοναδικό άξιο αναφοράς λάθος, το οποίο αναλύθηκε περισσότερο για να μην ξανασυμβεί, δεδομένου πως δεν υπήρξε αλλοίωση αποτελέσματος, σημειώθηκε στο ματς Κλεάνθης-ΑΕΡΑ (3-0), στο ξεκίνημα της φάσης που οδήγησε στο τρίτο τέρμα των Παραδεισιωτών.

Όπως τονίστηκε από τον αρμόδιο παρατηρητή Νίκο Διαμαντέα, ο επηρεασμός των αμυντικών των φιλοξενούμενων από την κίνηση του εκτεθειμένου Μανώλη Ευγενικού προς την μπάλα ήταν ξεκάθαρος, συνεπώς κακώς ο διαιτητής Λάζαρος Δουλγέρης δεν δέχθηκε την υπόδειξη του βοηθού του Μιχάλη Τσιβίτη για οφσάιντ και άφησε το παιχνίδι να εξελιχθεί.

Αναφορά έγινε και στο παιχνίδι της Καρπάθου ανάμεσα στον Ποσειδώνα και τον Διαγόρα Βατίου, από το οποίο επέστρεψαν παραπονούμενοι οι φιλοξενούμενοι. Παρατηρητής διαιτησίας δεν είχε οριστεί, ωστόσο στο γήπεδο των Πηγαδίων βρέθηκε ένα… εκτός υπηρεσίας στέλεχος της διαιτησίας, το οποίο εκτίμησε πως ο διαιτητής Σάββας Τσοπανάκης σωστά δεν καταλόγισε πέναλτι, προς το τέλος του ματς, εις βάρος των Καρπάθιων.

Προσεχώς τα νέα τεστ
Την επόμενη, ή το αργότερο τη μεθεπόμενη εβδομάδα θα διοργανώσει η Επιτροπή Διαιτησίας τεστ φυσικής κατάσταση για τους περίπου 18 μη αξιολογημένους διαιτητές και βοηθούς, που δεν κατάφεραν να δώσουν το παρών στις δοκιμασίες της προηγούμενης Πέμπτης.

Στο ίδιο διάστημα θα τρέξουν και οι συνάδελφοί τους από τα νησιά του Βορείου Συγκροτήματος, καθώς τα μέλη της Ε.Δ. προετοιμάζουν την επίσκεψή τους στην Κω

Διαβάστε ακόμη

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”

Κλεάνθης Παραδεισίου: «Διαζύγιο» με Κώστα Καλημέρη

Στην 22η Ανάβαση Κύμης «Γιάννης Ηλιόπουλος» ο Ματθαίος Μπουρλίδης