Οι ομάδες αποφάσισαν για το τουρνουά μίνι

Μόλις εφτά σωματεία κατέθεσαν εγγράφως στην Τοπική Επιτροπή τις προτιμήσεις τους αναφορικά με τους προτεινόμενους τρόπους διεξαγωγής του φετινού τουρνουά μίνι, όπως τους συνέταξαν οι περιφερειακοί προπονητές Δημήτρης Τζομάκας, Γιώργος Χατζηκαλημέρης και Βενέτης Θωμίδης.

Από αυτήν την πλειοψηφία, ήταν ξεκάθαρο πως τα σωματεία είχαν σαφή κλίση προς την πρόταση Νο2 των περιφερειακών προπονητών, δηλαδή τη διεξαγωγή των αγώνων όπως έγινε και πέρσι (με βαθμολογία και φάιναλ φορ) και η μόνη διαφοροποίηση αφορά στην επιλογή των προπονητών της κάθε ομάδας που αγωνίζεται για τους τρεις διακριθέντες αθλητές του εκάστοτε αντιπάλου.

Υπενθυμίζουμε την πρόταση: «Κανονική διεξαγωγή των αγώνων με σκορ κ.τ.λ. όπως πέρυσι  με τη διεξαγωγή Φ4 στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου για την ανάδειξη πρωταθλητή.

Οι προπονητές της κάθε ομάδας, στο τέλος του κάθε αγώνα, υποχρεούνται να αναγράφουν στο ειδικό έντυπο που θα τους δίνεται τους τρεις διακριθέντες αθλητές της αντιπάλου ομάδας (MVP) και αυτό γιατί στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου θα διεξαχθεί ένα all star με δυο ομάδες που θα επιλεγούν  από τους προπονητές των μικτών ομάδων (λαμβάνοντας υπόψη τα ονόματα που έχουν δώσει στο ειδικό έντυπο όλοι οι προπονητές)  (μια από Ρόδο και μια απ το βόρειο συγκρότημα) από 15 επίλεκτους-τες αθλητές-τριες η κάθε μια. 

Μ’ αυτό τον τρόπο εξασφαλίζουμε ότι έχουμε μια σαφή εικόνα για τις μικτές ομάδες του νομού και επίσης θα γνωρίζουμε ποια παιδιά θα στέλνουμε στα αναπτυξιακά τουρνουά & Χριστουγέννων της ΕΟΚ».