ΚΑΕ Κολοσσός: Δέκα ευρώ η είσοδος στην πρεμιέρα

Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels έκανε γνωστό πως τα εισιτήρια του αυριανού αγώνα με τον Προμηθέα Πάτρας, για την 1η αγωνιστική της Betshop Basket League, ο οποίος θα ξεκινήσει στις 15.45’, διατίθενται από σήμερα στο φίλαθλο κοινό.

Τιμές εισιτηρίων: 10€ γενική είσοδος και 5€ για παιδιά από 5 έως 14 ετών.

Η αγορά παιδικού εισιτηρίου πραγματοποιείται ΜΟΝΟ από τα γραφεία της ΚΑΕ (Πλατεία Βρούχου 1, 85132 Ρόδος, Τηλ: 2241022261, info@kolossosbc.gr) και ο αριθμός είναι περιορισμένος. Για την αγορά κάθε εισιτηρίου χρειάζεται απαραίτητα ο αριθμός ΑΜΚΑ ή ο αριθμός διαβατηρίου ή η άδεια παραμονής και ο κάθε φίλαθλος να έχει μαζί του την αστυνομική του ταυτότητα.

Οι φίλοι του Κολοσσού H Hotels μπορούν να προμηθευτούν εισιτήριο είτε σήμερα από τις δέκα το πρωί ως τις δύο το μεσημέρι στα γραφεία της ΚΑΕ ή αύριο από τις δώδεκα το μεσημέρι στα εκδοτήρια του Βενετοκλείου. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα αγοράς εισιτηρίου on line στο viva.gr.

Σε περίπτωση που αγοράσετε εισιτήριο διαδικτυακά και αδυνατείτε να εκτυπώσετε το PDF εισιτήριό σας, τότε μπορείτε να μεταβείτε στα γραφεία της ΚΑΕ ή στα εκδοτήρια του γηπέδου την ημέρα του αγώνα, επιδεικνύοντας την ταυτότητά σας, ώστε να το τυπώσετε.