Η ΔΕΥΑΡ έλυσε το  πρόβλημα με τον υπέρογκο  λογαριασμό της φοιτήτριας

Λύση στο πρόβλημα με τον υπέρογκο λογαριασμό της φοιτήτριας στη Ρόδο, έδωσε μετά τον σάλο που προκλήθηκε πανελληνίως, η ΔΕΥΑΡ.

Για τον λόγο αυτό ο πατέρας της φοιτήτριας, η οποία κατάγεται από την Κρήτη και σπουδάζει στο νησί μας, ευχαριστεί δημοσίως μέσω της «Ροδιακής» το Δ.Σ. της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης, για την επίλυση του σοβαρού αυτού ζητήματος, το οποίο προφανώς οφειλόταν σε λάθος.

 Υπενθυμίζεται ότι η ΔΕΥΑΡ απέστειλε ταχυδρομικώς τον φάκελο με τον λογαριασμό τετραμήνου, στον πατέρα της φοιτήτριας στο Ηράκλειο, ζητώντας του να καταβάλει το ποσό των 3.645 ευρώ, καθώς σύμφωνα με τη μέτρηση των υπαλλήλων της επιχείρησης, ένα μόλις άτομο σε σπίτι 40 τ.μ. είχε καταναλώσει 1.193 κυβικά νερού!
 Μετά την αποκατάσταση του λάθους, ο πατέρας της φοιτήτριας δήλωσε στη «Ροδιακή» τα εξής: «Οφείλω να ευχαριστήσω δημόσια τη διοίκηση της ΔΕΥΑΡ, η οποία άμεσα ασχολήθηκε με το πρόβλημα που προέκυψε με υπερβολικά αυξημένο λογαριασμό και έδωσε λύση στο θέμα, παρότι δεν οφειλόταν σε δική της υπαιτιότητα».

Ο πατέρας της φοιτήτριας
Ν.Α.