Ενωσιακό γήπεδο Ρόδου: Πρώτα το ξύλο, τώρα οι μηνύσεις

Το θέμα της χρήσης του γηπέδου 5Χ5 των ενωσιακών εγκαταστάσεων απασχολεί ξανά τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΣΔ, μετά το νέο δυσάρεστο συμβάν που έλαβε χώρα αργά το απόγευμα της Τετάρτης.

Μετά τον πρόσφατο ξυλοδαρμό του προπονητή των Πανθήρων, Νίκου Καρπαθάκη, η διοργανώτρια αποφάσισε να απαγορεύσει σε όλους την είσοδο στον χώρο του ενωσιακού την ώρα των προπονήσεων, ακόμα και στους γονείς, ζητώντας από τα σωματεία να μεριμνήσουν για την τήρηση του μέτρου, με την παράκληση οι υπεύθυνοί τους να μεριμνούν για την παραλαβή και την παράδοση των παιδιών.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, κατά τη διάρκεια προχθεσινής προπόνησης και παρά την απαγόρευση, ο φροντιστής του γηπέδου Γιάννης Ζωάννου, είδε έξω από το 5Χ5 περίπου δέκα γονείς, στους οποίους όπως λέει ο ίδιος, έκανε με ευγένεια τις απαραίτητες συστάσεις, ζητώντας τους να αποχωρήσουν.

Ένας εξ αυτών φέρεται να αντέδρασε, ακολούθησε λεκτική αντιπαράθεση και αργότερα το ίδιο βράδυ, είδε το φως της δημοσιότητας, μέσω διαδικτύου, σοβαρή καταγγελία εις βάρος του Γιάννη Ζωάννου.

Ο τελευταίος έγινε έξω φρενών, θεωρώντας πως τα όσα του χρεώθηκαν είναι ψευδή και άκρως συκοφαντικά και είναι αποφασισμένος να προσφύγει, σήμερα το πρωί, στη δικαιοσύνη.