Πολύτιμες γνώσεις στο «πιάτο»  των σωματείων της Ρόδου

Μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και χρήσιμη βραδιά γνώσης θα προσφέρει η ΕΠΣΔ όχι μόνο στα σωματεία της δύναμής της, αλλά και σε ενδιαφερόμενους άλλων αθλημάτων, την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου από τις 19:00 έως τις 21:00 στο αμφιθέατρο του Ροδίων Παιδεία.

 Η σχετική πρόταση για τη διοργάνωση σεμιναρίου με θέμα «Οργάνωση και λειτουργία σωματείων, φορολογικό - λογιστικό πλαίσιο και λοιπές υποχρεώσεις» κατατέθηκε κατά τη διάρκεια της προχθεσινής συνεδρίασης των μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ένωσης από τον Β’ αντιπρόεδρό της Θεοδόση Στεφανάκη και έγινε ομόφωνα δεκτή, με τον συγγραφέα του βιβλίου «Διοίκηση και Οργάνωση Αθλητικού Σωματείου», το οποίο γνώρισε μεγάλη επιτυχία στους αθλητικούς κύκλους της χώρας, να φέρνει στη Ρόδο, ως κεντρικό ομιλητή, τον Επίκουρο Καθηγητή στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, Δημήτρη Γαργαλιάνο.

Ο κ. Γαργαλιάνος ειδικεύεται σε θέματα αθλητικού μάνατζμεντ, είναι ιδρυτικό μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Διοίκησης Αθλητισμού,  έχει παρουσιάσει ουκ ολίγες επιστημονικές εργασίες σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια, ενώ σημαντικό είναι και το συγγραφικό έργο του.

Το περιβάλλον εντός του οποίου δραστηριοποιούνται τα ερασιτεχνικά σωματεία είναι διαρκώς μεταβαλλόμενο, οι νέες προκλήσεις καθημερινές και η ανάγκη για την ανάληψη πρωτοβουλιών, που θα εφοδιάσουν τους παράγοντες των σωματείων με γνώσεις και θα τους ανοίξουν νέους ορίζοντες, πιο επίκαιρη από ποτέ.