Ομάδες αθλίων προκάλεσαν  βανδαλισμούς στην πόλη της Ρόδου

Εκτεταμένες φθορές στη δημοτική και δημόσια περιουσία της πόλης μας, καθώς επίσης και βανδαλισμούς στη Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου, προκάλεσαν το τελευταίο 24ωρο άγνωστα άτομα, προκαλώντας έτσι την οργή των Ροδιτών, αλλά και της δημοτικής αρχής που ετοιμάζεται να καταθέσει πλέον στη δικαιοσύνη μηνύσεις κατ’ αγνώστων!

Ο δράστης ή οι δράστες, προξένησαν με προκλητικό τρόπο ζημιές σε προβολείς που έχουν τοποθετηθεί στο πάρκο απέναντι από  τα γραφεία του ΕΟΤ στο κέντρο της Πόλης, απέναντι ακριβώς από τα γραφεία της Τουριστικής Αστυνομίας, σε κεντρικά σημεία στην περιοχή 100 Χουρμαδιές καθώς επίσης και σε σημεία της Τάφρου της Μεσαιωνικής Πόλης της Ρόδου.

Η καταγραφή των ζημιών, ξεκίνησε χθες και αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στην εβδομάδα, αφού παρόμοιες ζημιές έχουν αναφερθεί και εκτός πόλεως Ρόδου.

Πάντως  δεν προκύπτει ότι οι βανδαλισμοί αυτοί έχουν γίνει από τα ίδια άτομα σε όλες τις περιπτώσεις και για τον λόγο αυτό βρίσκεται σε εξέλιξη πλήρη έρευνα από τις αρμόδιες αστυνομικές αρχές.

Προβολέας διαλυμένος από πέτρα, σε κεντρικό σημείο της πόλεως Ρόδου. Η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο
Προβολέας διαλυμένος από πέτρα, σε κεντρικό σημείο της πόλεως Ρόδου. Η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο

Σε αυτή την κατεύθυνση, αναμένεται να αξιοποιηθούν πληροφορίες, στοιχεία και μαρτυρίες προκειμένου έτσι να εντοπιστούν οι δράστες και να οδηγηθούν ενώπιον των αρμόδιων αρχών.

Ζημιές, κλοπές και φθορές, ακόμα και σε οικοδομικά υλικά  που χρησιμοποιεί ο δήμος στα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη
Ζημιές, κλοπές και φθορές, ακόμα και σε οικοδομικά υλικά που χρησιμοποιεί ο δήμος στα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη
Γυαλιά - καρφιά έκαναν  άγνωστοι τους προβολείς που φωτίζουν το πάρκο στο κέντρο της Ρόδου
Γυαλιά - καρφιά έκαναν άγνωστοι τους προβολείς που φωτίζουν το πάρκο στο κέντρο της Ρόδου
Η ανοησία χτύπησε... κόκκινο και μέσα στο πάρκο της Τάφρου,  στη διάρκεια του τελευταίου διημέρου. Οι αστυνομικές αρχές,  ξεκίνησαν ήδη έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών
Η ανοησία χτύπησε... κόκκινο και μέσα στο πάρκο της Τάφρου, στη διάρκεια του τελευταίου διημέρου. Οι αστυνομικές αρχές, ξεκίνησαν ήδη έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών