Ποια είναι η JYSK που ανοίγει κατάστημα στη Ρόδο

Τις τελευταίες ημέρες γίνεται όλο και περισσότερο γνωστό ότι μια μεγάλη Δανέζικη πολυεθνική αλυσίδα καταστημάτων, η JYSK (προφέρεται ΓΙΟΥΣΚ στα Ελληνικά) θα ανοίξει στις αρχές Νοεμβρίου κατάστημα στη Ρόδο.

Ποια είναι όμως η JYSK, τι εμπορεύεται και τι είναι αυτό που την έχει κάνει μια από τις πιο διαδεδομένες αλυσίδες καταστημάτων στον κόσμο, με πάνω από 2.600 καταστήματα σε 50 χώρες; Και τι μπορούν να περιμένουν οι πελάτες στηΡόδο από το νέο κατάστημα;

 

Η JYSK είναι μια διεθνής αλυσίδα λιανικής από τη Δανία που πωλεί «ό, τι χρειάζεστε για το σπίτι», και είναι ιδιοκτησία του αρχικού ιδρυτή της, LarsLarsen, ο οποίος είναι γνωστός σε όλη τη Δανία ως ο κορυφαίος έμπορος της χώρας που έχει πάντα «μια σπουδαία προσφορά».

 

Διαβάστε εδώ το καταπληκτικό successstory του LarsLarsen στην αυτοβιογραφίατου, που εκδόθηκε το 2004 και μοιράστηκε σε όλα τα νοικοκυριά της Δανίας!

 

Το πρώτο κατάστημα JYSK άνοιξε στη Δανία το 1979, και η Σκανδιναβική προέλευση της εταιρείας είναι αισθητή ακόμα και σήμερα στο επιχειρηματικό της μοντέλο. Ο Σκανδιναβικός χαρακτήρας της JYSK είναι παρών στη σχεδίαση και τις απλές γραμμές, αλλά και στην αφοσίωση στην ποιότητα.  Σήμερα ο Όμιλος JYSK αποτελείται από πάνω από 2.600 καταστήματα σε 50 χώρες σε όλο τον κόσμο. Κάθε εβδομάδα 2 νέα καταστήματα JYSK ανοίγουν κάπου στον κόσμο.

 

Δείτε σε αυτό το timeline την ιστορία της JYSK από το 1979 έως σήμερα!

Σε μια εποχή που πολλές μεγάλες εταιρείες αποχωρούν από την Ελλάδα, η JYSK επέλεξε να έρθει και να επενδύσει στη χώρα μας. Στην Ελλάδα δραστηριοποιείται από το Σεπτέμβριο του 2015, όταν και άνοιξε το πρώτο κατάστημα στην Αθήνα ενώ σύντομα ένα κατάστημα JYSK θα είναι κοντά σε όλους τους Έλληνες καθώς η Δανέζικη εταιρεία έχει ανακοινώσει πενταετές πλάνο με 40 καταστήματα σε όλη τη χώρα. Στην Ελλάδα η JYSK έχει αυτή τη στιγμή 21 καταστήματα ενώ πολύ σύντομα η Ρόδος θα αποκτήσει το δικό της κατάστημα JYSK, στο 7ο χλμ. Ρόδου – Λίνδου.

 

Δείτε στο χάρτη πουθα ανοίξει το κατάστημα JYSK Ρόδου.

H JYSK πιστεύει πως η ποιότητα δεν πρέπει απαραίτητα να κοστίζει μια περιουσία. Ο λόγος που έχει χιλιάδες ικανοποιημένους πελάτες καθημερινά σε όλο τον κόσμο, είναι η ποιότητα σε καλή τιμή. Τα στρώματα, τα παπλώματα, τα μαξιλάρια, τα υφάσματα, τα έπιπλα εσωτερικού χώρου αλλά και τα έπιπλα κήπου έχουν όμοια ποιότητα με εκείνη των ακριβών εναλλακτικών επιλογών - αλλά σε χαμηλότερες τιμές.

Ο LarsLarsen και ο Δανός Πρέσβης εγκαινιάζουν το 1Ο κατάστημα JYSK στην Ελλάδα, στην Αθήνα (ΣΕΠ 2015)
Ο LarsLarsen και ο Δανός Πρέσβης εγκαινιάζουν το 1Ο κατάστημα JYSK στην Ελλάδα, στην Αθήνα (ΣΕΠ 2015)

Η Βασιλική Οικογένεια της Δανίας έχει υπάρξει για χρόνια πελάτισσα της JYSK, παράδοση για την οποία η JYSK είναι περήφανη. Η Βασίλισσα της Δανίας επέτρεψε στη JYSK τη χρήση του σήματος «Επίσημος προμηθευτής της Δανικής Βασιλικής Αυλής». Ο τίτλος απονέμεται αποκλειστικά σε πρόσωπα ή εταιρείες που συνεργάζονται χρόνια με την βασιλική αυλή, είναι αξιόπιστες οικονομικά και έχουν καλή φήμη.

 

Η JYSK είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο για τις εξαιρετικές προσφορές της και το Σκανδιναβικό design και την ποιότητα των προϊόντων της. Δεν είναι τυχαίο ότι έχει ήδη λάβει πάνω από 100.000 αξιολογήσεις πελατών σε όλο τον κόσμο για διάφορα προϊόντα, από κλινοσκεπάσματα έως έπιπλα και είδη διακόσμησης. Συνολικά, η βαθμολογία από αυτές τις αξιολογήσεις έχει φτάσει κατά μέσο όρο στα 4.5 αστέρια (με άριστα τα 5).

 

Αυτή την περίοδο η JYSKπαρουσιάζει 3 νέες τάσεις στην διακόσμηση του σπιτιού: TheThinker, Creative Mind, Human Nature. Σε όλες τις τάσεις η Σκανδιναβική αισθητική είναι εμφανής, εκφράζεται όμως με διαφορετικό τρόπο σε κάθε μια από αυτές. Και φυσικά η μεγάλη γκάμα επίπλων και ειδών διακόσμησης της JYSK έρχεται να σας εμπνεύσει και να σας βοηθήσει να επιλέξετε το στυλ που ταιριάζει σε σας και στο σπίτι σας.

 

Εμπνευστείτε από τα NEWTRENDS της JYSK

 

Πλέον, το Σκανδιναβικό design και οι εξαιρετικές προσφορές της JYSK θα είναι διαθέσιμες και στους κατοίκους της Ρόδου. Η ώρα των εγκαινίων πλησιάζει και ακούγεται ότι αποκλειστικά για τα εγκαίνια του καταστήματος JYSK Ρόδου η εταιρεία έχει ετοιμάσει απίστευτες προσφορές και εκπλήξεις. Δεν μένει παρά να το διαπιστώσουμε από κοντά.

 

Aακολουθήστε τη JYSK Greece στα Social Media

JYSK GREECE στο Facebook

JYSK GREECE στο Instagram

JYSK GREECEστο YouTube