Ξεχωριστή δυναμική η Ανάβαση Πανορμίτη

Τη δική του δυναμική απέκτησε πια ο ποδηλατικός αγώνας της Ανάβασης Πανορμίτη που θα γίνει το Σαββατοκύριακο από τον Έλαφο σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, το Δήμο Σύμης και την Ιερά Μονή Πανορμίτη.

Βάσει των δηλώσεων συμμετοχής, θα σταθούν στην εκκίνηση των αγωνισμάτων ατομικής χρονομέτρησης συνολικά 82 αθλητές κι αθλήτριες, φτάνοντας η αποστολή μαζί με τους συνοδούς και την αγωνόδικό επιτροπή τα 120 άτομα.

Η αναχώρηση για τον Πανορμίτη θα γίνει το Σάββατο το πρωί με το ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΚΙΑΔΕΝΗ και η επιστροφή την Κυριακή το απόγευμα απευθείας από τον Πανορμίτη με το ίδιο πλοίο συν το DODEKANISOS PRIDE.

Η DODEKANISOS SEAWAYS τροποποίηση μάλιστα προς εξυπηρέτηση των συμμετεχόντων και για να αποφευχθεί η ταλαιπωρία τα δρομολόγια, γι’ αυτό και την ευχαριστούν από καρδιάς οι διοργανωτές.

Σύμφωνα με τις συμμετοχές, καλύπτονται και θα υπάρχουν ξεχωριστές βραβεύσεις σε Μίνι Μικρά Αγόρια-Μίνι Μικρά Κορίτσια, Μίνι Μεγάλα Αγόρια-Μίνι Μεγάλα Κορίτσια και Άνδρες, ενώ ενιαία βράβευση θα γίνει σε Παμπαίδες και Παγκορασίδες όπως επίσης σε Παίδες, Γυναίκες και Νεανίδες. 

Στον αγώνα θα εκπροσωπηθούν οι παρακάτω σύλλογοι, πέραν του διοργανωτή Έλαφου: Άθλος, Ανταίος, Διαγόρας, Ροδήλιος, Θησέας και Φιλίνος Κω.

Το πρόγραμμα της διοργάνωσης:
Σάββατο 13 Οκτώβριου και ώρα 16.30
Κατηγορία: ΠΠ-ΠΚ Ατομική χρονομέτρηση 5χμ -ΜΙΝΙ 3χλμ.

Κανονισμοί αγώνα: Ισχύουν οι κανονισμοί της Ε.Ο.Π. ειδικότερα για τις Αναβάσεις (εγκύκλιος ΤΕ-ΕΟΠ 2/18) και τον αγώνα στην την κατηγορία Μίνι ισχύουν οι ειδικοί κανονισμοί για ατομική χρονομέτρηση!

Κυριακή 14 Οκτώβριου και ώρα 10.30
Αγώνισμα : Ατομική χρονομέτρηση.

Κατηγορίες: Ανδρών -Εφήβων-Παίδων- Μάστερς 12 χλμ.

Διαδρομή: Εκκίνηση Μονή Πανορμίτη επαρχιακή οδός προς Σύμη τερματισμός Παναγία Στρατερή (σκουπίδια).