Αγώνας ορεινής ποδηλασίας στον Άγιο Σουλά

Διασυλλογικό αγώνα ορεινής ποδηλασίας θα διοργανώσει ο Ροδήλιος με την ονομασία «2ο SAKELLARIS BIKES- ΜΤΒ RACE» για τις κατηγορίες Ανδρών (συμμετέχουν και Έφηβοι σε κοινή κατάταξη)–Παίδων– Παμπαίδων και Μίνι, εντεταγμένο στο αγωνιστικό πρόγραμμα της ΕΟΠ για το 2018.

Η συνάντηση αυτή θα γίνει την Κυριακή 21 Οκτωβρίου και ώρα 10.00 στον Άγιο Σουλά σε συγκεκριμένους δασικούς δρόμους αλλά και μονοπάτια.

Το πρόγραμμα του αγώνα:

Μίνι Μικρά: Έναρξη 10:00, διάρκεια αγώνα 15'
Μίνι Μεγάλα: Έναρξη 10:20, διάρκεια αγώνα 15'
Παμπαίδες: Έναρξη 10:45, διάρκεια αγώνα 30'

Παίδες: Έναρξη 11:30, διάρκεια αγώνα 45'
Άνδρες (Άνδρες, Έφηβοι): Έναρξη 12:30, διάρκεια αγώνα 60'.

Περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση:

Παρατηρήσεις: Συγχωνεύσεις επιμέρους κατηγοριών στις κατατάξεις, μπορούν να γίνουν σύμφωνα και όπως προβλέπεται από τους Κανονισμούς της Ε.Ο.Π. Το πρόγραμμα μπορεί μερικώς να τροποποιηθεί με απόφαση της Αγωνοδίκου Επιτροπής, μετά την παραλαβή όλων των δηλώσεων συμμετοχής.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι αθλητές ποδηλάτες που ανήκουν στη δύναμη της Ε.Ο.Π. και έχουν δελτίο αθλητικής ιδιότητας 2018.

Οι Ομάδες που θα λάβουν μέρος θα πρέπει να στείλουν φόρμα συμμετοχής, συμπληρωμένη καθώς και το όνομα του αρχηγού και προπονητή.

Ο ποδηλατικός όμιλος Π.Ο.Ρ  ‘’ΡΟΔΗΛΙΟΣ‘’ δε φέρει ουδεμία ευθύνη για οποιαδήποτε ατύχημα ή καταστροφή υλικού, οποιουδήποτε συμμετέχει στον αγώνα με οποιαδήποτε ιδιότητα.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Οι δηλώσεις συμμετοχής να αποσταλούν από τα σωματεία μέχρι την Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 20:00 στο email: info@rodilios.gr. Σωματείο που δεν συμπληρώσει τη συνημμένη φόρμα συμμετοχής και δεν την καταθέσει μέσα στην προθεσμία, δεν θα συμμετάσχει στους αγώνες.

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ-ΤΕΧΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ: Η Γραμματεία θα είναι ανοιχτή από τις 09:00 πμ για την παράδοση των δελτίων και την παραλαβή των αριθμών του αγώνα.

Το Τεχνικό Συνέδριο θα γίνει στο σημείο της εκκίνησης στις 09:30 πμ. (συμμετέχουν διοργανωτές, αγωνοδίκες, εκπρόσωποι ομάδων).

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΩΝ: Ισχύουν οι κανονισμοί της Ε.Ο.Π. για την Ορεινή Ποδηλασία.

ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ: Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται στην προκήρυξη του αγώνα αποφασίζει επιτόπου και τελεσίδικα η Αγωνόδικος Επιτροπή, η οποία έχει το δικαίωμα τροποποίησής της.

ΑΛΥΤΑΡΧΗΣ ΑΓΩΝΑ: Παπανικόλας Σταμάτης.

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ:
1. Στις κατηγορίες (Ανδρών-Εφήβων) στον 1ο νικητή απονέμεται, χρυσό μετάλλιο και δίπλωμα, στον 2ο νικητή ασημένιο μετάλλιο και δίπλωμα και στον 3ο χάλκινο μετάλλιο και δίπλωμα.

Στις κατηγορίες (Παίδων – Παμπαίδων - Μίνι Μεγάλα - Μίνι Μικρά) επιπλέον τον παραπάνω στον 4ο, 5ο και 6ο δίπλωμα.

Πληροφορίες για τους αγώνες: Ιωάννης Παπασταματάκης, τηλ. 6944 633636.