Κλεόβουλος:  Με έδρα στο ανοιχτό της Λίνδου τα μίνι

Την επανεμφάνισή του θα κάνει, όπως έχει γίνει εδώ και λίγο καιρό γνωστό, στα τοπικά πρωταθλήματα μπάσκετ ο Κλεόβουλος, κατεβάζοντας ομάδα στο πρωτάθλημα παγκορασίδων αλλά και στο τουρνουά μίνι.

Κι ενώ στις παγκορασίδες ως έδρα δηλώθηκε το γήπεδο των Καλυθιών, το πιο κοντινό κλειστό γυμναστήριο στη Λίνδο, στα μίνι ο Κλεόβουλος θα είναι γηπεδούχος στο ανοιχτό, με την προϋπόθεση, βέβαια, ότι η Τοπική Επιτροπή όντως θα ορίζει τους αγώνες εκεί αφού στην προκήρυξη αναφέρεται πως τα παιχνίδια «θα διεξάγονται με ορισμό από την Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου σ’ ένα από τα γήπεδα που οι  ομάδες έχουν δηλώσει ως έδρα», δηλαδή δύναται να οριστεί στη δεύτερη επιλογή του σωματείου.

Πέρσι, είχαμε δει ομάδες να παίζουν ως γηπεδούχες όχι στην πρώτη τους έδρα προκειμένου οι αγώνες να διεξάγονται ο ένας μετά τον άλλο στο ίδιο γήπεδο, προς εξυπηρέτηση και των διαιτητών αλλά και των ωρών λειτουργίας των κλειστών γυμναστηρίων.

Όπως και να ‘χει, οι νεαροί αθλητές και οι νεαρές αθλήτριες του Κλεόβουλου εκδηλώνουν ήδη τον ενθουσιασμό τους που θ’ αγωνιστούν φέτος σε επίσημα παιχνίδια.