Σ’ αναμμένα κάρβουνα… οι Καλυθενοί

Με μεγάλη ανυπομονησία περιμένουν όλοι στις Καλυθιές το αυριανό ντέρμπι κορυφής.

Οι φίλαθλοι του Απόλλωνα, μετά το καλό ξεκίνημά του όπου μετράει τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, είναι αρκετά «ζεστοί» και περιμένουν με αγωνία το μεγάλο παιχνίδι κόντρα στο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, Ρόδο.

Η κινητοποίηση του κόσμου είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα, όλοι σηζητούν για την ομάδα τους και το τι θα κάνει αύριο, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει πως είναι ο υπερ πάντων αγώνας. Ξέρουν πως θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά ευελπιστούν για το θετικό αποτέλεσμα, συνέπειας της καλής μέχρι τώρα παρουσίας του Απόλλωνα.

Ο Κώστας Καμπούρης προπόνησε για τελευταία φορά χθες τους παίκτες του ενόψει του ντέρμπι, έχοντας μάλιστα τη χαρά να τους έχει σχεδόν όλους στη διάθεσή του, πλην του Γιώργου Φωτεινή, η κατάσταση του οποίου είναι καλύτερη και ενδέχεται στο επόμενο παιχνίδι να είναι σε θέση να αγωνισθεί.

Ο τεχνικός των «κυανοκίτρινων» έχει καλέσει όλους τους ποδοσφαιριστές αύριο στ’ αποδυτήρια κι εκεί αναμένεται να βγει το αρχικό σχήμα που  θα ξεκινήσει τον αγώνα.

Ένα θέμα που έχει συζητηθεί στην ομάδα του Απόλλωνα, είναι το θέμα της φιλοξενίας των φιλάθλων της Ρόδου.

Έχει αποφασισθεί αν είναι μαζική η προσέλευση τους, να καθίσουν στην εξέδρα που βρίσκεται πίσω από την εστία που βλέπει προς Καλυθιές. Όλα αυτά βέβαια στη θεωρία, γιατί τελικά δεν υπήρξε κάποια συνάντηση με τη διοίκηση των «ελαφιών».