Ρόδος: «Κόκκινη» στον Φρανς, «πράσινο» για τρεις

Ρόδος: «Κόκκινη» στον Φρανς, «πράσινο» για τρεις

Ρόδος: «Κόκκινη» στον Φρανς, «πράσινο» για τρεις

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 193 ΦΟΡΕΣ

Στον Ιμεραλιλάι χρεώνονται αδιαφορία και πειθαρχικά παραπτώματα - Έτοιμοι για το ντέρμπι των Καλυθιών οι Αμανατίδης, Σουλάι και Λαζάρου

Ως μία ιδιαίτερα «ζωντανή» μέρα, η οποία έφερε δυσάρεστες αλλά και ευχάριστες ειδήσεις, καταγράφεται η χθεσινή στο «ημερολόγιο» της Ρόδου.

Το ντέρμπι με τον Απόλλωνα στις Καλυθιές βρίσκεται προ των πυλών, η προετοιμασία των «ελαφιών» κορυφώνεται και ο προπονητής τους, Σάκης Δέδες, καταστρώνει τα πλάνα του σε φόντο αναγκαστικών προσθαφαιρέσεων.

Κάποιοι επιστρέφουν δίνοντας την αφορμή για χαμόγελα, κάποιοι παραμένουν εκτός δράσης κι ένας είδε την πόρτα της εξόδου. Η διοίκηση του συλλόγου έδειξε την «κόκκινη κάρτα» στον Φρανς Ιμεραλιλάι, στον οποίο χρεώνει αδιαφορία και πειθαρχικά παραπτώματα. Η ανακοίνωσή της:

«Παρελθόν για την ομάδα της Ρόδου αποτελεί από χτες (σ.σ. Τετάρτη) το απόγευμα ο ποδοσφαιριστής Φρανς Ιμεραλιλάι. Με απόφαση της διοίκησης ο ποδοσφαιριστής τίθεται σε πλήρη αγωνιστική διαθεσιμότητα.

Με συνοπτικές διαδικασίες ελήφθη η απόφαση να απομακρυνθεί ΑΜΕΣΑ από την ομάδα.

Ο εν λόγω τίθεται εκτός του ΑΣ ΡΟΔΟΣ για αγωνιστική αδιαφορία και πολλαπλά εξωαγωνιστικά παραπτώματα.

Η Ρόδος έχει μπει σε άλλη εποχή εξυγίανσης και αθλητικής ανάτασης. Το παρελθόν δεν θα καθορίσει το μέλλον αυτής της ομάδας».

Είναι εμφανές πως με τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε την υπόθεση Ιμεραλιλάι, η διοίκηση επιχειρεί να στείλει ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς τους πάντες, θέτοντας και στην πράξη συγκεκριμένα όρια για πράγματα και καταστάσεις που έχει σκοπό να ανεχθεί.

«Ταύρος» ο Αμανατίδης
Την πρώτη του συμμετοχή με τη φανέλα της Ρόδου μετά από καιρό είναι έτοιμος να καταγράψει, στο αυριανό ντέρμπι των Καλυθιών, ο Χρήστος Αμανατίδης!

Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός έλαβε μέρος σε ολόκληρο το προχθεσινό οικογενειακό δίτερμα και ήταν εξαιρετικός, κάνοντας τον Σάκη Δέδε να τρίβει τα χέρια του και να σκέφτεται σοβαρά όχι μόνο να τον συμπεριλάβει στην αποστολή, αλλά και να του δώσει χρόνο συμμετοχής.

Πλήρως επανήλθαν και οι Γκέστι Σουλάι και Αντώνης Λαζάρου, με τον προπονητή της Ρόδου να ελπίζει πως σήμερα θα του έρθουν τα καλά νέα και από τον Ηλία Τριχάκη. Ο έμπειρος αμυντικός μέσος ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και χθες αναμενόταν να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, το αποτέλεσμα της οποίας και θα κρίνει την παρουσία του στη δεκαοκτάδα.

Υπενθυμίζεται, πως εκτός παραμένει ο Αντώνης Ρίκκα, ο οποίος συνεχίζει τις θεραπείες.
Η προετοιμασία των «ελαφιών» για το ντέρμπι θα ολοκληρωθεί σήμερα το πρωί με δουλειά στις στημένες φάσεις και στην τακτική.

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.