Καταγγελία του Συλλόγου ΑΜΕΑ: Γρονθοκόπησαν αυτιστικό παιδάκι στη Χάλκη

Καταγγελία του Συλλόγου ΑΜΕΑ: Γρονθοκόπησαν αυτιστικό παιδάκι στη Χάλκη

Καταγγελία του Συλλόγου ΑΜΕΑ: Γρονθοκόπησαν αυτιστικό παιδάκι στη Χάλκη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2183 ΦΟΡΕΣ

Ζητά να υπάρξει και παραδειγματική τιμωρία

Την άμεση διερεύνηση της υπόθεσης και την παραδειγματική τιμωρία ατόμου που φαίνεται ότι ξυλοκόπησε ένα νεαρό αυτιστικό παιδί στη Χάλκη, το οποίο βρίσκονταν εκεί για διακοπές με τους γονείς του, ζητά με δημόσια δήλωσή του ο πρόεδρος του Συλλόγου Ατόμων με ειδικές ανάγκες στην περιοχή μας κος Μανώλης Ζηδιανάκης.

Ο κος Ζηδιανάκης, μιλώντας στη “ΡΟΔΙΑΚΗ”, επισήμανε ότι βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με τις αρμόδιες αρχές, ενώ παράλληλα ζήτησε από όλους τους κατοίκους και όσους γνωρίζουν για το περιστατικό, να σπεύσουν να καταγγείλουν τα όσα και ο ίδιος πληροφορήθηκε. Για το περιστατικό, μίλησε χθες στη «ΡΟΔΙΑΚΗ» και ο δήμαρχος του νησιού κος Μιχάλης Πατρός, επιβεβαιώνοντας κι ο ίδιος τα όσα κατήγγειλε ο κος Ζηδιανάκης. Μάλιστα, όπως τόνισε, αν τελικά οι καταγγελίες αληθεύουν, τότε η τιμωρία θα πρέπει να είναι παραδειγματική!

Το περιστατικό της Χάλκης φαίνεται να εκτυλίχτηκε σε καφενείο του νησιού, όπου κάτοικος του νησιού έπινε τον καφέ του. Εκεί το αυτιστικό παιδάκι φαίνεται ότι έπεσε πάνω του και σκούντησε ή τον ίδιο η το τραπέζι. Η αντίδρασή του, ήταν έξω και πέρα από κάθε λογική, αφού σηκώθηκε και επιτέθηκε στο παιδάκι και τους γονείς του(!) χτυπώντας τους πολλές φορές.

Η οικογένεια από την Αγγλία, σε κατάσταση σοκ έφυγε αμέσως από το νησί. Επισήμως δεν κατήγγειλε τίποτα στην αστυνομία. Θεωρείται όμως βέβαιο, ότι θα γίνει ή έγινε ήδη σχετική καταγγελία στη χώρα τους και αναμένεται τώρα να ακολουθηθεί η σχετική διαδικασία που προβλέπει ο νόμος.

Διαβάστε ακόμη

Κεντρικός ομιλητής σε Συνέδριο του Τορίνο ο δήμαρχος Χάλκης Φραγκάκης Ευάγγελος

Με καλούς ρυθμούς προχωρά η κατασκευή του Αρχαιολογικού Μουσείου Χάλκης

Η Λέσχη Lions Χάλκης συνεχίζει την πλούσια δράση της!

Ολοκληρώνεται η κατασκευή του νέου ΚΕΠ Χάλκης

Σημαντικό έργο για την εξοικονόμηση και διασφάλιση ποιότητας νερού πραγματοποιείται στη Χάλκη

City Οn Halki Pass-Η Χάλκη πρωτοπορεί και στην τεχνολογία

Ομιλητής στο Πανεπιστήμιο της Σιένα ο Δήμαρχος Χάλκης, Φραγκάκης Ευάγγελος

Άγγελος Φραγκάκης: Η Χάλκη πρωτοπορεί και στην τεχνολογία -Τι αφορά το City On Halki Pass