Xαμόγελα στην τρίτη ηλικία μοίρασε η «Dodekanisos Seaways»

Xαμόγελα στην τρίτη ηλικία μοίρασε η «Dodekanisos Seaways»

Xαμόγελα στην τρίτη ηλικία μοίρασε η «Dodekanisos Seaways»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1295 ΦΟΡΕΣ

Πάνω από 600 συμπατριώτες μας συμμετείχαν στην εκδρομή που έγινε στη Χάλκη

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε προχθές η εκδρομή των ατόμων τρίτης ηλικίας, από τις κοινωνικές δομές του Δήμου Ρόδου και του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, στο πανέμορφο νησί της Χάλκης με το επιβατηγό – οχηματαγωγό πλοίο «Παναγία Σκιαδενή», της ναυτιλιακής εταιρείας «Dodekanisos Seaways».

Η εκδρομή ήταν μια προσφορά της εταιρείας στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής που εφαρμόζει από την ίδρυσή της μέχρι και σήμερα, ειδικά για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, που διέρχονται μια εξαιρετικά κρίσιμη περίοδο, λόγω της παρατεταμένης οικονομικής κρίσης.

Στα πολυτελή σαλόνια και το κατάστρωμα του πλοίου φιλοξενήθηκαν περισσότερα από 600 άτομα που έζησαν ιδιαίτερες στιγμές χαράς και συγκίνησης, τόσο κατά τη διάρκεια του ταξιδιού όσο και κατά την αποβίβασή τους στη Χάλκη, που έλαμπε πραγματικά στο φως του φθινοπωρινού ήλιου, αναδεικνύοντας τα ξεχωριστά χρώματα των σπιτιών, με τη μοναδική αρχιτεκτονική.

Τους επιβάτες καλωσόρισε ο πλοίαρχος του «Παναγία Σκιαδενή» με ανακοίνωσή του από τα μεγάφωνα του πλοίου, υπογραμμίζοντας τις κοινωνικές ευαισθησίες της διοίκησης της εταιρείας.


Όταν μάλιστα ανέφερε ότι η διοίκηση της εταιρείας δεσμεύεται να επαναλάβει την εκδρομή και του χρόνου τα άτομα της τρίτης ηλικίας ξέσπασαν σ’ ένα παρατεταμένο χειροκρότημα και ευχαριστίες. Να σημειωθεί ότι κατά την αποβίβασή τους μέλη του πληρώματος προσέφεραν σ’ όλους τους επιβάτες, ως αναμνηστικό δώρο, από ένα εκδρομικό καπελάκι με το έμβλημα της εταιρείας.

Στο λιμάνι τους υποδέχθηκαν ο δήμαρχος του νησιού κ. Μιχάλης Πατρός και εκπρόσωποι της εταιρείας, ενώ με τη μαζική παρουσία τους σε καταστήματα, καφέ και εστιατόρια, έδωσαν ξεχωριστό χρώμα και ζωντάνια στο νησί λίγο πριν το τέλος της τουριστικής περιόδου.

Μεγάλος αριθμός, επίσης, πραγματοποίησε εκδρομή – προσκύνημα, στον Άη- Γιάννη, με τουριστικά λεωφορεία και Ι.Χ.

Αξίζει να αναφερθεί, πάντως, ότι η Χάλκη, ένα από τα πιο όμορφα και παρθένα νησιά του Αιγαίου, προσελκύει το ενδιαφέρον των μεγάλων τουριστικών γραφείων της Ρόδου για την καθιέρωση καθημερινών θαλάσσιων εκδρομών από το λιμάνι της Ρόδου, από την επόμενη τουριστική σεζόν, γεγονός που θα δώσει νέα διάσταση στην τουριστική ανάπτυξή της

Διαβάστε ακόμη

Στην Κάρπαθο η υπουργός εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου: Με υποδέχονται με ένα "καλώς το παιδί μου"!

Αντ. Γιαννικουρής: «Η πρωτιά της ΔΚΜ στα Δωδεκάνησα, σε κεντρικό επίπεδο και σε τοπικό επίπεδο μας γεμίζει ευθύνη»

Γ. Σάββενας, επικεφαλής ΔΚΜ: Από σήμερα τα δεδομένα αλλάζουν για όλους μας

Γ.Νικητιάδης : «Η Κυβέρνηση αντί να προστατεύει τους καταναλωτές, προστατεύει αυτούς που τους παραπλανούν»

Έσπασε πυροσβεστικός κρουνός στην πόλη της Ρόδου - Σε ποτάμι μετετράπησαν οι δρόμοι

Ίδρυμα «Παύλος Γιαννακόπουλος»: Εγκαίνια στο ανακαινισμένο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο του Δήμου Λειψών

Απεργούν οι εργαζόμενοι του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου στις 21 Μαΐου

Κινητοποιούνται πόροι 2 δισ. ευρώ για ΑΠΕ σε νησιά