Με μάτι που γυαλίζει σήμερα η Ρόδος

Με μάτι που γυαλίζει  σήμερα η Ρόδος

Με μάτι που γυαλίζει σήμερα η Ρόδος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 172 ΦΟΡΕΣ

Αδιαπραγμάτευτη θεωρούν τα «ελάφια» την παραμονή τους στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας και σκοπεύουν να δώσουν τα πάντα, προκειμένου να φύγουν νικητές από τις Καλυθιές

Αποφασισμένοι να κάνουν κατάθεση ψυχής και να κατακτήσουν ένα «διπλό», το οποίο θα αποτελέσει τη βάση μίας ξέφρενης πορείας που θα καταλήξει στην «Ιθάκη» της επιστροφής της ομάδας στις εθνικές κατηγορίες, είναι άπαντες στη Ρόδο ενόψει του σημερινού ντέρμπι με τον Απόλλωνα Καλυθιών.

Τα «ελάφια» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους χθες το πρωί στο βοηθητικό του Δημοτικού Σταδίου, στο χορτάρι του οποίου «φρέσκαραν» το τακτικό πλάνο τους και έκαναν ασκήσεις αντιμετώπισης των στημένων φάσεων.

Ο προπονητής Σάκης Δέδες υποδέχθηκε με χαρά τα καλά νέα για τον Ηλία Τριχάκη (είχε υποστεί κάκωση μηνίσκου και η μαγνητική του ήταν «καθαρή»), τον οποίο συμπεριέλαβε στην αποστολή με στόχο να τον χρησιμοποιήσει εφόσον το απαιτήσει η εξέλιξη του παιχνιδιού, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Χρήστο Αμανατίδη.

Οι Γκέστι Σουλάι και Αντώνης Λαζάρου είναι «ετοιμοπόλεμοι» για πρώτη φορά από το ξεκίνημα της χρονιάς, συνεπώς ως μοναδική απουσία-πλην όμως σημαντική- λογίζεται αυτή του Αντώνη Ρίκκα. Τη δική του «μάχη» είναι έτοιμοι να δώσουν και οι φίλοι της Ρόδου, ο οποίοι αναμένεται να δώσουν δυναμικό παρών στις εξέδρες του γηπέδου των Καλυθιών.

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”