Ροδίτης «έγδυσε» εξοχική κατοικία για  ...να ξεπληρώσει το χρέος του!

Εξοχική κατοικία στ’ Αφάντου «έγδυσε» 43χρονος Ροδίτης μαζί με 43χρονο αλλοδαπό από τη Βουλγαρία, και τα έπιπλα και ηλεκτρικά είδη που αφαίρεσε τα έδωσε για να «ξεπληρώσει» το χρέος που είχε σε δύο κατοίκους της περιοχής!

Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι να παραπεμφθούν στη δικαιοσύνη τόσο οι δύο δράστες της κλοπής όσο και οι δύο άνδρες ηλικίας 52 και 31 ετών που κατηγορούνται για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος!

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το χρονικό διάστημα από τις 19 Σεπτεμβρίου έως τις 5 Οκτωβρίου, οι δύο 43χρονοι παραβίασαν εξοχική κατοικία 58χρονου στ’ Αφάντου,  από όπου και αφαίρεσαν διάφορες ηλεκτρικές συσκευές όπως ψυγείο, κουζίνα, φούρνο μικροκυμάτων κ.α. αλλά και μικροέπιπλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την έρευνα των αστυνομικών προέκυψε ότι τα αντικείμενα αυτά, οι δύο δράστες τα έδωσαν στη συνέχεια σε 52χρονο και 31χρονο προκειμένου να «εξοφλήσουν» τα ποσά που τους είχαν δανείσει.

Τα κλεμμένα αντικείμενα εντοπίστηκαν στα σπίτια του 52χρονου και του 31χρονου, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη της εξοχικής κατοικίας. 

Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία με την οποία οι εμπλεκόμενοι θα λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη, ενώ δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης των χρονικών ορίων του αυτοφώρου.