Σφοδρή επίθεση του Χαράλαμπου Κόκκινου στην Χαρούλα Γιασιράνη

Σφοδρή επίθεση εξαπολύει με νέα ανακοίνωσή του ο αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου Χαράλαμπος Κόκκινος, στην εντεταλμένη για θέματα εθελοντισμού, Χαρούλα Γιασιράνη. 

Ειδικότερα σε αυτή αναφέρει τα εξής:

Η ανακοίνωση της κ. Γιασιράνη επιβεβαιώνει ότι η Περιφερειακή Αρχή θυμήθηκε τις εθελοντικές οργανώσεις προεκλογικά και λίγο πριν αποχωρήσει, στους τελευταίους μήνες της θητείας της, μετά από διαμαρτυρίες τους και πολιτική πίεση που άσκησα και δεν τη δημοσιοποίησα, σεβόμενος την καθημερινή προσπάθεια αυτών των δραστήριων ανθρώπων που προσφέρουν με συνέπεια διαχρονικά στον τόπο μας…

Το σίγουρο είναι ότι όλοι/ες κρινόμαστε… Κρίνομαι εγώ που χάλασα τη «φιέστα» που ετοίμαζε η Περιφερειακή Αρχή με λεφτά των συμπολιτών μας και -πιθανά- από τους κωδικούς του προϋπολογισμού για την Πολιτική Προστασία. Κρίνεται και η κ. Γιασιράνη… η αμοιβόμενη εντεταλμένη «σύμβουλος εθελοντισμού» (σύμφωνα με… το νέο ήθος που έφερε ο κ. Χατζημάρκος με την παρέα του στην πολιτική ζωή του τόπου).

Υ.Γ. 1: Περιμένω ακόμα απάντηση της κ. Γιασιράνη σε υπηρεσιακό έγγραφο που της έστειλα από τον Απρίλιο του 2018, με το οποίο ζητώ να μάθω μισθούς και αποζημιώσεις που λαμβάνουν συγκεκριμένα άτομα στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στον τομέα ευθύνης της.

Υ.Γ. 2: Είναι προκλητικό να αναφέρει ότι δεν ήμουν σε σύσκεψη στην Πυροσβεστική, όταν όχι μόνο δεν κλήθηκα, αλλά είχα αποκλειστεί από σειρά διαδικασιών. Όσον αφορά τη δημοσιότητα, στην πολιτική πορεία μου έχω μιλήσει με έργα αναπτυξιακά και το γνωρίζει η κοινωνία. Δεν αναλώθηκα όπως η σημερινή ηγεσία της Π.Ν.Αι. που λόγω απουσίας ουσιαστικού έργου επιχειρεί λογοκρισία και να παραπλανήσει την κοινή γνώμη μέσω αμοιβόμενων από αυτή δημοσιογράφων και προσλήψεων συγγενών και κολλητών.