Διεθνής Διάκριση για τη Dingo Marketing Team

Διεθνής Διάκριση για τη Dingo Marketing Team

Διεθνής Διάκριση για τη Dingo Marketing Team

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 455 ΦΟΡΕΣ

Για τις ενέργειες της Digital Προβολής του Μαραθωνίου Ρόδου 2018

Μια ακόμη διάκριση έλαβε πρόσφατα η ροδίτικη εταιρία Dingo Marketing Team και μάλιστα στο διεθνή διαγωνισμό της W3. Πιο συγκεκριμένα η Dingo Marketing Team απέσπασε το χρυσό βραβείο στην κατηγορία Branded Entertainment-Commercials 2018, για το «animated video» που δημιούργησε για τις ανάγκες της ψηφιακής προβολής του Μαραθωνίου Ρόδου, ως χορηγός.

Το συγκεκριμένο βίντεο αποτέλεσε τη «ναυαρχίδα» της καμπάνιας του Μαραθωνίου Ρόδου μέσω της προβολής του στα αθλητικά κανάλια της «Nova» αλλά και με ταυτόχρονη παγκόσμια προβολή, μέσα από τη δημοφιλή πλατφόρμα Youtube, συμβάλλοντας στην αύξηση των συμμετοχών στη συγκεκριμένη αθλητική διοργάνωση.

Τα βραβεία W3, τα οποία διοργανώνονται επί 13 συναπτά έτη, είναι από τα πλέον αναγνωρισμένα διεθνώς, συγκεντρώνοντας φέτος πάνω από 5.000 συμμετοχές απ’ όλο τον κόσμο. Ανάμεσα στις βραβευθείσες εταιρίες είναι μάλιστα και οι Nike, Audi, Kia, Hilton, Google, DeutcheWelle, Bloomberg και Qatar Airways.

Αναφορικά με το συγκεκριμένο βραβείο, ο εκπρόσωπος της Dingo Marketing Team κ. Ραφαήλ Κουδούνης δήλωσε στη «Ρ»: «Αποτελεί μεγάλη χαρά για εμάς το συγκεκριμένο βραβείο. Όχι μόνο ως αναγνώριση για τη σκληρή δουλειά της ομάδας μας, αλλά κυρίως γιατί μια διάκριση σε διαγωνισμό διεθνούς κύρους, είναι η απόδειξη ότι μια εταιρία από τη Ρόδο δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει από άλλες εταιρίες του εξωτερικού. Χρησιμοποιούμε τη νησιωτικότητα ως «πλεονέκτημα» και είμαστε περήφανοι που δραστηριοποιούμαστε στη Ρόδο. Ακόμα, να πω ότι αυτή η διεθνής διάκριση σημαίνει για εμάς ακόμα περισσότερη δουλειά, γιατί έτσι ανεβαίνουν και οι απαιτήσεις των πελατών μας.

Τέλος να ευχαριστήσω όλη τη διοργάνωση του Μαραθωνίου Ρόδου, για την άψογη συνεργασία μας ως χορηγοί ψηφιακής προβολής, βοηθώντας το νησί μας».

Διαβάστε ακόμη

Αυθεντικό Μαγιάτικο Πάσχα με τη φιλοξενία της Grecotel

Το Φυλλάδιο Lidl έχει βγει

Ο Όμιλος H Hotels Collection | Hatzilazarou Group μέγας χορηγός του 9ου Διεθνούς Μαραθωνίου της Ρόδου

Δράση «ζωής» στη Ρόδο με τους μαθητές σε πρώτο πλάνο

Το Φυλλάδιο Lidl έχει βγει

To ΝΕΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ των SUPER MARKET ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΣ μόλις βγήκε!

Το Φυλλάδιο Lidl έχει βγει

ΣΚΡΑΤΣ: Κέρδη άνω των 2,7 εκατ. ευρώ την προηγούμενη εβδομάδα