Ο όμιλος H Hotels Collection γιόρτασε τα 25α γενέθλιά του

Ο όμιλος H Hotels Collection γιόρτασε τα 25α γενέθλιά του

Ο όμιλος H Hotels Collection γιόρτασε τα 25α γενέθλιά του

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 696 ΦΟΡΕΣ

Τα 25 χρόνια δυναμικής παρουσίας γιόρτασε το Σάββατο 13 Οκτωβρίου ο όμιλος H Hotels Collection-Hatzilazarou Group στο καινούριο υπερπολυτελές ξενοδοχείο Mayia Exclusive Resort & Spa.

Σε έναν εντυπωσιακό χώρο υπό τα ακούσματα Jazz μουσικής διασκέδασαν οι καλεσμένοι.
Ανάμεσα σε αυτούς που τίμησαν τη βραδιά ήταν ο βουλευτής Νέας Δημοκρατίας, Εμμανουήλ Κόνσολας, εκπρόσωποι της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, ο Δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος, εκπρόσωποι των αρχών, ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων κ. Αντώνης Καμπουράκης και το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης ξενοδόχων.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Ιωάννης Χατζηλαζάρου στην ομιλία του, ευχαρίστησε τους καλεσμένους καθώς επίσης και τους συνεργάτες και συνοδοιπόρους για τη στήριξή τους αλλά και την τιμητική παρουσία τους στην σημαντική αυτή εκδήλωση.

Επιπρόσθετα, δήλωσε ότι ο Όμιλος ελπίζει σε άλλα 25 χρόνια επιτυχημένης πορείας στον τουρισμό, με βασικό συστατικό τους υπολογισμένους στόχους και το «πάθος για φιλοξενία».


Μια βραδιά γεμάτη λάμψη και πολυτέλεια χάρισε ο όμιλος H Hotels Collection - Hatzilazarou Group με τη γιορτή να διαρκεί ως αργά τα μεσάνυκτα.

Οι καλεσμένοι αναχώρησαν με τις καλύτερες εντυπώσεις από το νέο Premium All Inclusive πέντε αστέρων ξενοδοχείο, Mayia Exclusive Resort & Spa.

Στην ομιλία του ο κ. Χατζηλαζάρου, τόνισε τα εξής:
«Σας καλωσορίζουμε με χαρά σ’ αυτή τη σημαντική γιορτή της οικογένειας Η Hotels Collection και σας ευχαριστούμε που μας τιμάτε με την παρουσία σας.


Ο όμιλος H Hotels Collection ξεκίνησε τη διαδρομή του το 1993 με το πρώτο ξενοδοχείο Rodos Princess με 450 κλινες. Με ελάχιστες γνώσεις τότε πάνω στον τουρισμό, αλλά με σκληρή και συστηματική δουλειά συνεχίσαμε μια επιτυχημένη πορεία ανοίγοντας πέντε ακόμα ξενοδοχεία έως το 2018. Σήμερα, ο όμιλος συμπληρώνει 6.200 κλίνες με το νέο μας ξενοδοχείο, Mayia Exclusive resort & Spa το οποίο άνοιξε τις πόρτες του στις 21 Ιουλίου.

Η H Hotels Collection έχοντας πλέον την απαιτούμενη τεχνογνωσία και φυσικά, πάθος για φιλοξενία θα συνεχίσει να επενδύει έχοντας στο πλάι της σημαντικούς συνεργάτες και πάνω από 1.300 εργαζόμενους.
Στηρίζουμε το νησί μας, τη νότια Ρόδο μας και γιορτάζουμε κάθε φορά που βάζουμε ένα λιθαράκι στην τουριστική ανάπτυξη του νησιού και της χώρας κατ’ επέκταση. Όπως έχω πει σε διάφορες συζητήσεις, δεν υπάρχει κρυφή «συνταγή», παρά μόνο υπολογισμένοι στόχοι, η αγάπη μας για τη φιλοξενία και ένα ισχυρό ανθρώπινο δυναμικό με μεράκι.


Η πορεία αυτή των 25 χρόνων, αγκαλιάζει αμέτρητες επιτυχίες τις οποίες οφείλουμε σε πολλούς από τους συνεργάτες που είναι απόψε κοντά μας καθώς και στους αφανείς ήρωές μας.
Σας ευχαριστούμε!»

Ο Όμιλος H Ηotels Collection αποτελεί μια αμιγώς οικογενειακή επιχείρηση που έχει ως στόχο να προσφέρει τη γνήσια ελληνική φιλοξενία. Διαθέτει 6 ξενοδοχεία στη Νότια Ρόδο με συνολική δυναμικότητα άνω των 2150 δωματίων και μια μεγάλη γκάμα από επιλογές που ανταποκρίνονται στις επιθυμίες και ανάγκες του κάθε επισκέπτη. Ξεκίνησε το 1993 και σήμερα αποτελεί μια από τις δυναμικότερες τουριστικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα.

Στα H Hotels Collection ο επισκέπτης θα αισθανθεί την ισορροπία μεταξύ των καλύτερων οικογενειακών παραδόσεων και της προσωπικής φροντίδας που παρέχεται στους πελάτες. Σε συνδυασμό με υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και αξίας, που αποτελούν το κλειδί της Ροδίτικης φιλοξενίας.

Διαβάστε ακόμη

Κως και Ρόδος στους κορυφαίους προορισμούς εσωτερικού της Aegean Airlines από τη βάση της Θεσσαλονίκης για την περίοδο του Πάσχα

Tus Airways: Nέα σύνδεση Λάρνακα - Ρόδος

Μαζική απόβαση των Ισραηλινών στη Ρόδο για το εβραϊκό Πάσχα

Aρχές Μαΐου θα έχουν ανοίξει όλα τα ξενοδοχεία της Ρόδου

Τούρκοι τουρίστες... «κατέλαβαν» τα ελληνικά νησιά

110 πτήσεις τσάρτερ το Σαββατοκύριακο 20-21 Απριλίου στο αεροδρόμιο της Ρόδου

Χιλιάδες Τούρκοι τουρίστες στη Ρόδο

Ασπρονήσια: Οι εξωτικές νησίδες του Ανατολικού Αιγαίου στα ανατολικά των Λειψών που μαγεύουν τους επισκέπτες