Η ήττα ήταν το λιγότερο για τον Κλεόβουλο

Η ήττα ήταν το λιγότερο  για τον Κλεόβουλο

Η ήττα ήταν το λιγότερο για τον Κλεόβουλο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 282 ΦΟΡΕΣ

Με πρόβλημα τραυματισμού επέστρεψαν από την Κάρπαθο οι Ευαγγελίδης και Γιατσιάτσος - Αμφίβολη η συμμετοχή κόντρα στον ΔΙ.Α. του Γιαννιού

Πληγωμένος στην «ψυχή», λόγω της ήττας από τον Ποσειδώνα με το βαρύ 6-2, αλλά και στο «σώμα», επέστρεψε από την Κάρπαθο ο Κλεόβουλος.

Στο δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι με τον ΔΙ.Α. ο Δημήτρης Δογιάμας δεν θα έχει στη διάθεσή του τον επιθετικό Στέφανο Ευαγγελίδη, ο οποίος υπέστη τράβηγμα στον δικέφαλο και θα χρειαστεί περίπου δύο εβδομάδες για να επανέλθει, ενώ εξαιρετικά αμφίβολη, αν όχι απίθανη, είναι η συμμετοχή των μπακ χαφ Σίμου Γιατσιάτσου και Τσαμπίκου Γιαννιού.

Ο πρώτος πονάει στη μέση, έκανε μαγνητική τομογραφία και περιμένει τα αποτελέσματά της προκειμένου να μάθει τον χρόνο που θα απαιτήσει η αποθεραπεία του, ο δε δεύτερος προσπαθεί να ξεπεράσει το διάστρεμμα που τον ταλαιπωρεί.

Την τετράδα των απόντων συμπληρώνει ο Νίκος Κολιοκώστας, ο οποίος μετά από απουσία μίας εβδομάδας επιστρέφει στη Ρόδο αύριο, φέρνοντας μαζί του και το λογικό ερωτηματικό σχετικά με την ετοιμότητά του.

Αποτιμώντας την παρουσία της ομάδας στο παιχνίδι της Καρπάθου, οι άνθρωποί της θεωρούν πως η τελική έκταση του σκορ αδικεί την προσπάθειά τους και τα έχουν τόσο με τα φθηνά λάθη, όσο και με τον άγραφο νόμο του ποδοσφαίρου, ο οποίος τα τιμώρησε με τρόπο αμείλικτα σκληρό.

Οι Λίνδιοι έχασαν ένα ματς, το οποίο μέχρι το 70’ βρισκόταν στο 2-2 και νωρίτερα τους έδωσε ουκ ολίγες σημαντικές ευκαιρίες να το «κλειδώσουν», με αποκορύφωνα τα δύο δοκάρια που είχαν. Είναι εύλογο λοιπόν, πως το τελικό 6-2 δεν μπορεί να «χωνευτεί» εύκολα.

Διαβάστε ακόμη

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”

Κλεάνθης Παραδεισίου: «Διαζύγιο» με Κώστα Καλημέρη

Στην 22η Ανάβαση Κύμης «Γιάννης Ηλιόπουλος» ο Ματθαίος Μπουρλίδης