Είχε στο ψυγείο του μισό κιλό χασίς!

Ένοχος κρίθηκε από το Μονομελές Εφετείο Δωδεκανήσου Κακουργημάτων (μεταβατικό Κω) 34χρονος Καλύμνιος που συνελήφθη πέρυσι στην Κω, έχοντας περισσότερο από μισό κιλό χασίς και 370 γραμμάρια λαθραίου καπνού μέσα στο … ψυγείο του σπιτιού του!

Το δικαστήριο επέβαλε ποινή φυλάκισης 4 ετών μετατρεπόμενη προς 5 ευρώ την ημέρα στον 34χρονο, ενώ η έφεση έχει αναστέλλουσα δύναμη με περιοριστικούς όρους.

Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν από την αστυνομία, η υπόθεση εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω μετά από στοχευμένη έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί το Σάββατο 13 Μαΐου 2017 το πρωί στο σπίτι του 34χρονου.

Εκεί εντοπίστηκαν σε παρτέρι στην αυλή του σπιτιού του 34χρονου, τρεις συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 310 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, ενώ τα υπόλοιπα ναρκωτικά τα είχε τοποθετήσει σε συσκευασίες χυμού στη συντήρηση του ψυγείου.

Σε ό,τι αφορά τον καπνό, αυτός εντοπίστηκε στην κατάψυξη! Αναλυτικά από την έρευνα των αστυνομικών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
• Ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 505 γραμμάριων, τοποθετημένη σε πέντε συσκευασίες, κρυμμένες σε διάφορα σημεία
• Αφορολόγητος-λαθραίος καπνός βάρους 370 γραμμάριων
• Σύνεργα χρήσης ναρκωτικών ουσιών
• Ζυγαριά ακριβείας
• Κινητό τηλέφωνο και 5 κάρτες αριθμών σύνδεσης
• Το χρηματικό ποσό ων 50 ευρώ.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω και σε βάρος του κινήθηκε η προβλεπόμενη από το νόμο διαδικασία. Αξίζει να σημειωθεί πως ο 34χρονος έχει στο παρελθόν απασχολήσει για παρόμοια αδικήματα και έχει συλληφθεί άλλες τρεις φορές.