Ν. Μπόνης: Δεν υπάρχει λόγος για την ύπαρξη του ΠΡΟΤΟΥΡ

Ν. Μπόνης: Δεν υπάρχει λόγος για την ύπαρξη του ΠΡΟΤΟΥΡ

Ν. Μπόνης: Δεν υπάρχει λόγος για την ύπαρξη του ΠΡΟΤΟΥΡ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 526 ΦΟΡΕΣ

«Δεν υπάρχει πια λόγος ύπαρξης του ΠΡΟΤΟΥΡ από τη στιγμή που η διαφημιστική καμπάνια, η προβολή του νησιού μας, γίνεται με άλλα μέσα»!

Αυτό δήλωσε μιλώντας χθες στον ΠΑΛΜΟ ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ρόδου κ. Νίκος Μπόνης αναφορικά με την αποχώρηση του συλλόγου από το διοικητικό συμβούλιο του ΠΡΟΤΟΥΡ.

Ο κ. Μπόνης εξήγησε ότι «στο διοικητικό συμβούλιο του ΠΡΟΤΟΥΡ που μετέχουνε φορείς από τον τόπο μας, ο εμπορικός σύλλογος έχει μία θέση πάντα με τον πρόεδρό του. Όταν δημιουργήθηκε ο ΠΡΟΤΟΥΡ είχε ένα νόημα για την προβολή και τη διαφήμιση της Ρόδου στις αγορές του εξωτερικού.

Αυτή τη στιγμή ο σκοπός για τον οποίο ιδρύθηκε ο ΠΡΟΤΟΥΡ κατά κάποιο τρόπο έχει καλυφθεί με την παρά πολύ δυναμική και μοντέρνα προβολή της Ρόδου, η οποία γίνεται μέσω της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Αυτό σε συνάρτηση με την αδυναμία χρηματοδότησης δράσεων στον ΠΡΟΤΟΥΡ έχει οδηγήσει στο να μην υπάρχει λόγος ύπαρξης του οργανισμού. Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που ο Εμπορικός Σύλλογος οδηγήθηκε στην απόφαση να αποχωρήσει από το διοικητικό συμβούλιο του ΠΡΟΤΟΥΡ.

Δεν υπάρχει πια λόγος ύπαρξης του ΠΡΟΤΟΥΡ από τη στιγμή που η διαφημιστική καμπάνια, η προβολή του νησιού μας γίνεται με άλλα μέσα!

Γίνεται, όπως σας, είπα από την Περιφέρεια σε ένα μεγάλο κομμάτι και σε ένα μικρότερο από το Δήμο της Ρόδου» κατέληξε ο κ. Μπόνης.

Διαβάστε ακόμη

Αναφορά στον υπουργό Υγείας από τη Νέα Αριστερά για την καταγγελία του Συλλόγου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου

Δύο μέλη από τη Ρόδο στο Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής

Εγκρίθηκε η σήμανση για την επέκταση του πεζοδρόμου

Εξήντα αιτήσεις κατατέθηκαν για το σύστημα τηλεφροντίδας μοναχικών ηλικιωμένων

Στη Σαουδική Αραβία ταξιδεύουν τρία προϊόντα του Νοτίου Αιγαίου για να εκπροσωπήσουν την Περιφέρεια

Αύριο η συνεδρίαση της Διακομματικής Επιτροπής των Ευρωεκλογών στη Ρόδο

Με τον πατέρα του 10χρονου που κατήγγειλε τον αρχαιοφύλακα στη Νίσυρο συναντήθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης

Δύο διαμερίσματα στην Αθήνα παραχωρεί η περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στον Σύλλογο Καρκινοπαθών Δωδεκανήσου