Ελαφρύ προβάδισμα η Κύμη απέναντι στον Κολοσσό

Ελαφρύ προβάδισμα η Κύμη απέναντι στον Κολοσσό

Ελαφρύ προβάδισμα η Κύμη απέναντι στον Κολοσσό

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 214 ΦΟΡΕΣ

Η προϊστορία των αναμετρήσεων των "θαλασσί" με την ομάδα της Εύβοιας. Τα ατομικά ρεκόρ που είναι έτοιμα να «πέσουν» στο αυριανό παιχνίδι του Βενετοκλείου

Η Κύμη είναι η ομάδα που έχει αποκτήσει προβάδισμα στη μικρή ιστορία αναμετρήσεων με τον Κολοσσό H Hotels στην Betshop Basket League.

Η ομάδα της Εύβοιας ήταν η νικήτρια των τριών από τους τέσσερις αγώνες με εκείνη της Ρόδου, την οποία θα επισκεφτεί στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής (20/10, 15:45).

Από μία νίκη πάντως σημείωσαν οι δύο ομάδες στα παιχνίδια που έγιναν στο Βενετόκλειο. Αμφότερα κρίθηκαν με διψήφιες διαφορές και στην πραγματικότητα δεν έκρυβαν μεγάλες συγκινήσεις.

Στο ματς της σεζόν 2016-17, ο Κολοσσός H Hotels έφτασε στην επικράτηση με 64-54 στηριζόμενος στο αμερικανικό δίδυμο των Ρέλεφορντ (15π.) και Ρέντικ (14π., 12ρ.).

Στο αντίστοιχο περσινό παιχνίδι αντιστράφηκαν οι όροι. Η Κύμη πήρε τη νίκη με εξίσου εύκολο τρόπο και σκορ 81-68, καθοδηγούμενη από ένα αμερικανικό δίδυμο αφού ο Θαντ ΜακΦάντεν είχε 19π., 7 ασίστ και ο Κάμερον Τζόουνς 17π. (4/4 τρίποντα).

ΚΟΛΟΣΣΟΣ H HOTELS

ΣΕΡΙ: Ο Δημήτρης Μαυροειδής μετράει 44 συνεχόμενα παιχνίδια πρωταθλήματος στα οποία έχει σημειώσει τουλάχιστον έναν πόντο. Η τελευταία φορά που η στατιστική του έδειξε “0” στην επίθεση ήταν στο εκτός έδρας παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Προμηθέα της σεζόν 2016-17. Τότε όμως δεν είχε κάνει ούτε ένα σουτ.

ΠΡΩΤΙΕΣ: Ο Μαυροειδής είναι στην πρώτη 5άδα των παικτών με τα περισσότερα κερδισμένα φάουλ, έχοντας 12 μετά από δύο αγωνιστικές. Ο διεθνής σέντερ είναι 2ος σε ευστοχία στις βολές με 90,91%.

Για τον Κολοσσό H Hotels το ριμπάουντ έδειξε μια αδυναμία του στις πρώτες δύο “στροφές”. Είχε τα λιγότερα από κάθε άλλη ομάδα (62).

ΡΕΚΟΡ: Έξι πόντοι χωρίζουν τον Γιάννη Γεωργαλλή από τους 1.400 στην καριέρα του στην Betshop Basket League.

Πέντε εύστοχα δίποντα μακριά από τα 200 στο ελληνικό Πρωτάθλημα βρίσκεται ο Άιβαν Άσκα μετρώντας 195/347.

ΚΥΜΗ

ΣΕΡΙ: Ο Ντεμάριους Μπολντς μέτρησε 17 συνεχόμενα άστοχα τρίποντα στο φινάλε της σεζόν 2016-17 με το Λαύριο Aegean Cargo. Ο Αμερικανός όμως άρχισε τη φετινή σεζόν με 3/8 για την Κύμη.

ΠΡΩΤΙΕΣ: Ο Ντιβόν Ουάσινγκτον μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές είναι 1ος σκόρερ της Betshop Basket League με 47 πόντους κι ακόμη σε εύστοχα τρίποντα με οχτώ αλλά και σε ποσοστό με 72,72% (8/11).

Διαβάστε ακόμη

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή