Τερζής: «Είμαστε  στο 30% ακόμη…»

Iκανοποίηση  αλλά και αποφασιστικότητα για τη συνέχεια υπάρχει στο «στρατόπεδο» του Ιάλυσου, μετά τη νίκη επί του πολύ δυνατού Παλληνιακού με 3-2 την Τετάρτη το απόγευμα.

Οι «ερυθροκίτρινοι» είναι αποφασισμένοι να δουλέψουν ακόμα περισσότερο, για να βελτιώσουν την αγωνιστική τους εικόνα.

Ο Θανάσης Τερζής, μιλώντας για το παιχνίδι τόνισε μεταξύ άλλων, πώς ο Ιάλυσος είναι ακόμα στο 30%, εκείνου που θέλει ο ίδιος.

«Έγινε ένα αρκετά καλό παιχνίδι και από τις δυο ομάδες. Παίξαμε με μια ομάδα πολύ καλά οργανωμένη κι αυτός είναι ο λόγος που είναι τόσο ψηλά βαθμολογικά. Εγώ είμαι με τα παιδιά 2,5 εβδομάδες. Σε αυτό το διάστημα, δεν προλάβαμε να αλλάξουμε πολλά πράγματα.

Η φιλοσοφία μας είναι να πηγαίνουμε βήμα, βήμα και να προσθέτουμε συνεχώς πράγματα στο παιχνίδι μας. Στο ματς αυτό ήμασταν καλύτεροι σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια, αλλά κάναμε και λάθη που δεν έπρεπε να γίνουν. Μετά το 1-0, ελέγξαμε το ματς απόλυτα.

Στο β΄μέρος θέλαμε να κοντρολάρουμε το ρυθμό και να σκοράρουμε ξανά. Τα καταφέραμε και νομίζω πώς παρά το γεγονός πώς ο αντίπαλος είχε την κατοχή, δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα. Το γκολ ήρθε σε στιγμή που ενώ ο αντίπαλος είχε κατοχή, εμείς είχαμε τον έλεγχο.

Ουσιαστικά μετά το 2-1 πιεσθήκαμε και καθυστερήσαμε να κάνουμε το 3-1. Ο αντίπαλος προσπάθησε να πάρει ξανά τα ηνία και πέτυχε σε ανύποπτη στιγμή το 3-2, που δείχνει παράλληλα πως πιεσθήκαμε αρκετά. Εμείς είμαστε ακόμα στο 30%, εκείνων που θέλω να διαθέτει η ομάδα μου και να παίρνουμε νίκες παίζοντας καλό ποδόσφαιρο. Χρειάζονται όμως και τέτοιες νίκες …»

ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ Ο ΚΟΡΕΤΑ
Ο Γιαν Κορέτα αγωνίσθηκε για τελευταία φορά στο ματς με τον Παλληνιακό με τη φανέλα του Ιάλυσου. Υπενθυμίζεται πως ο 25χρονος επιθετικός ήρθε στον Ιάλυσο από την Ιεράπετρα, καθώς μετατέθηκε σε μονάδα του νησιού μας, αλλά πήρε ξανά μετάθεση για το Ηράκλειο και θα επιστρέψει ξανά στον ΟΦ Ιεράπετρας, από τον οποίο προήλθε.

Στην θέση του ο Θανάσης Τερζής έχει ακόμη τους Περικλή Βελλίνη και Λαμίν. Ο τελευταίος συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να επανέλθει στην ομάδα για τον αγώνα με την Νίκη Τραγανού, την Κυριακή στις 16.00.