Υπέρ του παπα-Χρήστου η «Χρυσή Αυγή»

Υπέρ του παπα-Χρήστου η «Χρυσή Αυγή»

Υπέρ του παπα-Χρήστου η «Χρυσή Αυγή»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 3314 ΦΟΡΕΣ

Με ανακοίνωσή της η «Χρυσή Αυγή» Ρόδου εκφράζει τη συμπαράστασή της προς τον ιερέα του Αγίου Παντελεήμονα, αναφορικά με την προκαταρκτική εξέταση που διεξάγεται για κήρυγμα που είχε κάνει στην εκκλησία.

Αναφέρει συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή της τα εξής:
«Με λύπη πληροφορηθήκαμε τα της καταγγελίας που υποβλήθηκε εναντίον του σεβαστού Ιερέως της Ενορίας του Αγίου Παντελεήμονος Ρόδου, Πατρός Χρήστου Σιάνα.

Ο αγαπητός αυτός υπηρέτης του Χριστού, γνωστός στο πανελλήνιο για την φιλανθρωπική του δράση μέσω της οποίας ανακουφίζει χιλιάδες συμπολίτες μας, εκτός από υπόδειγμα ιερέως είναι και φλογερός πατριώτης. Αυτόν τον άνθρωπο του Θεού και της Ελλάδος θέλησαν να σύρουν κατηγορούμενο οι κομιστές της ψευδεπίγραφης πολιτικής ορθότητας, επειδή καταδίκασε τη Συμφωνία των Πρεσπών ως πράξη αντεθνική και θέτουσα σε κίνδυνο την εδαφική ακεραιότητα της Πατρίδας.

Διότι, δεν είναι άραγε αλήθεια ότι με τη συμφωνία αυτή αναγνωρίζεται «Μακεδονία» άλλη εκτός της μίας και μοναδικής ελληνικής;

Δεν είναι μήπως αλήθεια ότι οι κυβερνώντες αναγνώρισαν «μακεδονική» εθνότητα, αποδίδοντας και «μακεδονική» εθνικότητα στους πολίτες του προκλητικού κρατιδίου; Δεν είναι αληθές ότι προέβησαν σε επίσημα αναγνώριση «μακεδονικής» γλώσσας;

Όσο για τους τραγελαφικούς «αστερίσκους» της συμφωνίας που συνοδεύουν αυτές τις παραδοχές, έχουμε να τους πούμε πως όσους «αστερίσκους» και αν επικαλεστούν, δεν μπορούν να κρύψουν την αλήθεια από τον ελληνικό λαό πως πρόκειται για μια συμφωνία οικτρή. Εξωτερική πολιτική δεν ασκείται ούτε με «αστερίσκους», ούτε με επαίσχυντες συνθηκολογήσεις σε θέματα ζωτικής εθνικής σημασίας.

Είναι, άλλωστε, γεγονός και έχει αποδειχθεί πως αυτή η συμφωνία βρίσκει σφοδρά αντίθετη τη συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού. Ο Πατήρ Χρήστος έγινε η φωνή αυτής ακριβώς της μαζικής πλειοψηφίας που καταδικάζει τη συμφωνία.

Επομένως, σε ποιο σημείο εγκλημάτισε; Απλά, οι πρεσβευτές της αριστερο-φιλελεύθερης πολιτικής ορθότητας, τυφλωμένοι από την έπαρση και τις μισαλλόδοξες εμμονές τους, προσπαθούν να παρασύρουν τη Δικαιοσύνη στα επικίνδυνα πολιτικά τους παιχνίδια ώστε να επιβάλουν τη δική τους άποψη ως τη μόνη αποδεκτή στη σφαίρα του δημοσίου λόγου, επιχειρώντας ταυτόχρονα το φίμωμα κάθε φωνής γνήσιας πατριωτικής αντίστασης.

Πού ήταν άραγε οι κυβερνητικοί δικαιωματιστές να καταγγείλουν τους ιμάμηδες, οι οποίοι προτρέπουν τους ομοθρήσκους τους σε ιερό πόλεμο κατά των Ελλήνων; («Καθημερινή», 03.09.2017).

Για εμάς είναι ξεκάθαρο. Στο πρόσωπο του φιλογένους και χρηστοήθους ιερέως επιχειρείται να διωχθεί η ελευθερία του πατριωτικού λόγου και η ελεύθερη έκφραση του πατριωτικού φρονήματος των Ελλήνων. Κάθε απόπειρα πονικοποίησης της ελεύθερης έκφρασης πατριωτικού λόγου, θα μας βρίσκει σταθερά αντίθετους.
Χρυσή Αυγή-Τ.Ο. Ρόδου».

Διαβάστε ακόμη

Εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τις Ευρωεκλογές με Κ. Αρβανίτη, Ζ. Τσιριγώτη, Κ. Γιαννακά

Συνέδριο με θέμα «Ο ρόλος της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη και την προστασία του περιβάλλοντος στην περιφέρεια»

Γ. Χατζημάρκος: «Αυτοί οι «ευαίσθητοι» δεν είναι φίλοι του περιβάλλοντος. Φίλοι του... μαζούτ είναι.»

Λήγει η προθεσμία για τις εγκαταστάσεις αδέσποτων ζώων

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση «Δια Πυρός 2024» στη Ρόδο

Ριζικές παρεμβάσεις για το κέντρο υπόσχεται ο δήμαρχος

Ανοικτός για το κοινό ο ξενώνας της Αγίας Αικατερίνης στη Μεσαιωνική Πόλη

Θα ολοκληρωθούν οι εργασίες στην Ακρόπολη της Ρόδου