Έχει τύχη και διαβαίνει ο Ποσειδών Καρπάθου

Έχει τύχη και διαβαίνει ο Ποσειδών Καρπάθου

Έχει τύχη και διαβαίνει ο Ποσειδών Καρπάθου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 362 ΦΟΡΕΣ

Πέραν από την απόδοσή του, χρειάστηκε και το αυτογκόλ του Πιτσουρδάκη για να φύγει με το 1-0 από τ’ Αφάντου και τον αγώνα με τον ΑΕΡΑ

Την καλύτερη αγωνιστική περίοδο της ιστορίας του φαίνεται πως διανύει ο Ποσειδών Καρπάθου με τέσσερις νίκες στις πρώτες πέντε αγωνιστικές φέτος.

Το νέο… θύμα των Καρπάθιων ήταν προχθές ο ΑΕΡΑ και μάλιστα στ’ Αφάντου, αφού αναδείχθηκε σ’ έναν ιδανικό «αυτόχειρα».

Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από την ανάλυση του αγώνα και την εξέλιξη των φάσεων της συγκεκριμένης αναμέτρησης χθες, όπου οι Αφαντενοί είχαν κατά ένα μεγάλο ποσοστό την μπάλα στα πόδια τους χωρίς ωστόσο να βρουν δίχτυα.

Ο Ποσειδώνας στα πρώτα λεπτά έκανε φανερό πως η έως τώρα παρουσία του δεν είναι τυχαία και έδειξε με το σουτ του Τσιαβέλη στο 4’ αλλά και την προβολή του Δράκου στο 20’ ότι δεν θα του ήταν αρκετή απλώς η ισοπαλία σ’ αυτήν την εκτός έδρας αναμέτρηση.

Οι δύο παραπάνω προσπάθειες για τον Ποσειδώνα δεν είχαν ωστόσο τύχη και ο ΑΕΡΑ βρέθηκε κοντά στο να σκοράρει στο 29’ με την κεφαλιά του Μασάδο και το διώξιμο στην εξέλιξη της φάσης από τον Χατζημανώλη, προτού η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα.

Στο 39’ όμως ήταν η σειρά του Γαλάνη να υπερασπιστεί σωστά την εστία του και να αποκρούσει με τα πόδια το δυνατό σουτ του Μασάδο. Με το ξεκίνημα της επανάληψης οι γηπεδούχοι θέλησαν να το δουν πιο… σοβαρά και να πετύχουν πρώτοι ένα γκολ ως βάση μιας σημαντικής νίκης, όμως υστέρησαν και πάλι στην τελική προσπάθεια.

Από την άλλη πλευρά με αιχμή του… δόρατος τον Δράκο, οι φιλοξενούμενοι απείλησαν και πάλι με σουτ που έδιωξε ο Τζήμας στο 64’, ενώ ο ΑΕΡΑ είχε τη δική του ευκαιρία να σκοράρει έξι λεπτά μετά με το δυνατό σουτ του Γαϊτάνου, το οποίο απέκρουσε σε κόρνερ ο Γαλάνης.

Στο 78’ υπήρξε η φάση για την οποία διαμαρτυρήθηκε εντόνως ο ΑΕΡΑ, αφού ο Χατζημανώλης κλώτσησε άθελά του μέσα στην περιοχή τον Μπεγκλετζή στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα, αλλά ο διαιτητής Ατσικνούδας έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Και σαν να μην έφτανε αυτό για τον ΑΕΡΑ, ήρθε και το αυτογκόλ στο 85’, όταν ο Τσιαβέλης εκτέλεσε φάουλ και η μπάλα βρήκε στο κεφάλι του Πιτσουρδάκη και πήρε περίεργη τροχιά καταλήγοντας στα δίχτυα.
Σε μια από τις προσπάθειές του να «εξιλεωθεί», ο Πιτσουρδάκης στο 92’ σούταρε από πολύ μακριά αλλά η μπάλα βρήκε στο δεξί δοκάρι και στη συνέχεια έδιωξε η άμυνα του Ποσειδώνα.

Αυτή ήταν και η τελευταία φάση της αναμέτρησης από την οποία περίσσεψαν η ένταση και το πάθος από τις δύο ομάδες, φεύγοντας για τα αποδυτήρια με χαμόγελο αυτή του Ποσειδώνα.
Από τον ΑΕΡΑ διακρίθηκε ο Τάχος ενώ από τον Ποσειδώνα ο Φελουζής.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Δημήτρης Ατσικνούδας με βοηθούς τους Σπάρταλη και Λάζο.

ΑΕΡΑ: Τζήμας, Τάχος, Πιτσουρδάκης, Γιαννακάκης, Μπάρτζος, Καντής (68’ Γιαλιτάκης), Ροκάι (72’ Πλύγκος), Γαϊτάνος (88’ Νικολής), Μασάδο, Μπεγκλετζής, Ζάχαρης (50’ Στεφανής).
Ποσειδών: Γαλάνης, Ζαρκαδούλας, Καζηλιέρης, Σπανός Ι., Χατζημανώλης, Φασουλέτος, Καουκάκης (46’ Βαρδαούλης), Τσιαβάλης, Μαντινάος, Δράκος, Φελουζής.

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Το Σάββατο με Παναθηναϊκό Β’

Σαφώς ανώτερος απέναντι στον ΓΣ Δωδεκάνησος ο Άτλας Αθηνών

Ενδιαφέρον στα play off της κατηγορίας ανδρών στο τοπικό μπάσκετ

Κι ο Λούκα Μπραΐκοβιτς τον… χαβά του στο Αλεξάνδρειο!

Crows- Epavlis B.C στον τελικό του Εργασιακού

Στην Εθνική βόλεϊ Κ16 η Σοφία Καλημεράκη του Ροδίων Άθλησις!

Γ’ Εθνική – 32η Αγωνιστική: Πλήρης δράση σήμερα και αύριο

ΑΕΡΑ: Με ενδεκάδα ανάγκης στο Μαρκόπουλο