Σάββας Ορφανίδης: «Μας αδικεί η βαθμολογία…»

Σάββας Ορφανίδης: «Μας αδικεί  η βαθμολογία…»

Σάββας Ορφανίδης: «Μας αδικεί η βαθμολογία…»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 207 ΦΟΡΕΣ

Ο προπονητής του Φοίβου συγχαίρει τους παίκτες του για την εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο με τον Παλληνιακό

Μετά από ένα χαμένο πρώτο ημίχρονο όπου η ομάδα του παρουσιάστηκε κακή, ο Σάββας Ορφανίδης συγχαίρει τους παίκτες του για την προσπάθεια που κατέβαλαν στο δεύτερο ημίχρονο κόντρα στον Παλληνιακό το περασμένο Σάββατο, όπου υπέστησαν τη δεύτερη συνεχή τους ήττα.

Αν και ήξεραν τα δυνατά σημεία του αντιπάλου τους, καθώς ο τεχνικός των «κυανοκίτρινων» είχε παρακολουθήσει το παιχνίδι της προηγούμενης Τετάρτης στο “Οικονομίδειο” με τον Ιάλυσο, και είχαν επισημανθεί, τελικά και τα δύο γκολ που δέχθηκαν στο πρώτο ημίχριονο προήλθαν από τον παίκτη που έπρεπε να περιορισθεί περισσότερο. Η αδράνεια που επήλθε και στις δύο φάσεις, στοίχισε στην εξέλιξη του παιχνιδιού.

Ο Σάββας Ορφανίδης μιλώντας για τον εκτός έδρας αγώνα στην Παλλήνη είπε:
«Το παιχνίδι είχε δύο όψεις. Στο πρώτο ημίχρονο πρωταγωνιστής ήταν ο Παλληνιακός και εμείς ήμασταν κομπάρσοι. Τα ατομικά λάθη και οι ενέργειες από έναν συγκεκριμένο παίκτη που περιμέναμε ότι θα έκανε και είχαμε πει να τον περιορίσουμε, δεν εφαρμόσθηκε. Η ομάδα μας είναι νεανική και χρειάζεται χρόνο για να μπορέσουμε ν’ αποκτήσουμε την προσωπικότητά μας.

Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε με περισσότερο θάρρος στον αγωνιστικό χώρο και καταφέραμε να μειώσουμε το σκορ. Βέβαια θα μπορούσαμε σε μια φάση να δεχθούμε ένα τρίτο γκολ, αλλά και είχαμε κι εμέις την ευκαιρία να ισοφαρίσουμε και να πάρουμε το βαθμό.

Πιστεύω πως παιχνίδι με παιχνίδι θα βελτιωνόμαστε και θα έρθουν και τα αποτελέσματα. Η βαθμολογική θέση μας αδικεί. Στα δύο προηγούμενα παιχνίδια στην έδρα μας έπρεπε να τα κερδίσουμε, βάσει της εικόνας μας, αλλά πήραμε μόνο ένα βαθμό.

Ο Παλληνιακός είναι πολύ καλή ομάδα και τον είδα και με τον Ιάλυσο. Όμως τον αδικεί ο μικρός αγωνιστικός χώρος που χρησιμοποιεί για έδρα. Νομίζω πως αυτή η ομάδα θα τερματίσει ψηλά».

Επόμενο παιχνίδι για το Φοίβο, είναι εντός έδρας το ερχόμενο Σάββατο με τον Παναιγιάλειο, ο οποίος μετράει δύο νίκες και δύο ήττες. Προχθές νίκησε στο Αίγιο τη Θύελλα Ραφήνας με 2-1.

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.