Θανάσης Τερζής: «Εύχομαι ο Ιάλυσος να συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό και την απαιτούμενη σοβαρότητα»

Θανάσης Τερζής: «Εύχομαι ο Ιάλυσος να συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό και την απαιτούμενη σοβαρότητα»

Θανάσης Τερζής: «Εύχομαι ο Ιάλυσος να συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό και την απαιτούμενη σοβαρότητα»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 242 ΦΟΡΕΣ

Ο «τοξοβόλος» εύκολα και από το α΄ημίχρονο «καθάρισε» ακόμα μια νίκη στο γήπεδό του (3-0) απέναντι στην Νίκη Τραγανού

Δεν υπήρχε καν μέτρο σύγκρισης ανάμεσα στις δυο ομάδες, στο ματς της Κυριακής, οι οποίες φυσικά και είχαν διαφορετικούς στόχους και στο παιχνίδι, αλλά και στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο Ιάλυσος πολύ ανώτερος επικράτησε της Νίκης Τραγανού με 3-0, με γκολ που σημείωσαν οι Περογαμβράκης, Μισέλ και Βελλίνης και στη συνέχεια του παιχνιδιού, διαχειρίσθηκε όσο γινόταν καλύτερα το παιχνίδι με τον τεχνικό της ομάδας Θανάση Τερζή, να δίνει μάλιστα χρόνο συμμετοχής στους νεαρούς Μαντικό και Αρέτογλου.

Ο τεχνικός του Ιάλυσου, μιλώντας μετά τη λήξη του αγώνα τόνισε:
«Παιχνίδια σαν κι αυτά σαφώς και κρύβουν παγίδες κι αν δεν τα αντιμετωπίσεις με την απαιτούμενη σοβαρότητα. Αυτό το έχουμε επισημάνει στα παιδιά, κι αντιμετώπισαν το παιχνίδι όπως έπρεπε. Το ζητούμενο για μας ήταν να τελειώσουμε όσο γίνεται πιο γρήγορα το παιχνίδι. Ο στόχος μας επετεύχθη στο α’ ημίχρονο.

Στο β΄ μέρος θέλαμε απλά να διαχειριστούμε το ματς και δεν χρειάσθηκε να ανεβάσουμε ρυθμό κι όλα αυτά που χρειάζονται για να κερδίσεις ένα ματς. Θέλαμε να διατηρήσουμε την κατοχή να μπορέσουμε να πετύχουμε κάποιο τέρμα, χωρίς να ανοίξει ο ρυθμός και χωρίς να καταπονηθούν και τα παιδιά.

Συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί δείχνουν μεγάλη σοβαρότητα και ωριμότητα και μόνο μέσα από τέτοια συμπεριφορά θα μπορέσουν να υλοποιήσουν το στόχο της ανόδου. Εύχομαι να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό και την απαιτούμενη σοβαρότητα».

Ο Θανάσης Τερζής ζήτησε πίστωση χρόνου τεσσάρων εβδομάδων, για να προετοιμαστεί κατάλληλα και να μπορέσει ο Ιάλυσος να παίξει το ποδόσφαιρο που πρέπει και να παρουσιάσει την εικόνα που θέλει ο ίδιος.
Υπενθυμίζεται πως ο Ιάλυσος στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής, αντιμετωπίζει το ερχόμενο Σάββατο, 27 Οκτωβρίου στη Ραφήνα την τοπική Θύελλα, έχοντας στόχο φυσικά μια ακόμα νίκη.

Στο παιχνίδι αυτό επανέρχεται ο Γιάννης Στεφανίδης, καθώς εξέτισε την ποινή του. Παράλληλα προφυλάχτηκε ο Γιώργος Δελαπόρτας κι όπως όλα δείχνουν θα είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για το εκτός έδρας παιχνίδι.

Χθες εκείνοι που αγωνίσθηκαν, προπονήθηκαν σε πιο χαλαρούς ρυθμούς, ενώ εκείνοι που δεν έπαιξαν στο 3-0 κατά της Νίκης ακολούθησαν κανονικό πρόγραμμα.

Διαβάστε ακόμη

Αύριο στην Καλλιθέα το Γ.Σ. Δωδεκάνησος-Άτλας Αθηνών

Νίκος Καραβασίλης και Κωνσταντίνα Ρεντοπούλου στο “Hereya Open”

Ετοιμάζεται πυρετωδώς ο Άγιος Γεώργιος

Η παρουσία στη Μαδέρα δεν επέτρεψε στον Νικόλαο Κοντού να είναι ένας από τους λαμπαδηδρόμους

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Με νίκη αγκαλιάζουμε την παραμονή μας»

Νέο ρεκόρ συμμετοχών από το εξωτερικό για τον Μαραθώνιο Ρόδου!

ΕΠΣΔ: Το νέο πρόγραμμα στο τοπικό πρωτάθλημα

Ηρακλής Λάρδου-Ποσειδών Καρπάθου: «Καμπάνες» από τη ΔΕΑΒ!