Η επίσημη πρώτη για το... κρασοτύρι!

Η επίσημη πρώτη για το... κρασοτύρι!

Η επίσημη πρώτη για το... κρασοτύρι!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 333 ΦΟΡΕΣ

Η έκθεση τροφίμων και ποτών SIAL που ολοκληρώθηκε στο Παρίσι, ήταν η επίσημη πρώτη για το κρασοτύρι της Κω το οποίο πριν λίγο καιρό πιστοποιήθηκε και αποτελεί πλέον Προϊόν Γεωγραφικής Ένδειξης.

Το τυρί που ωριμάζει μέσα σε μούστο, παρουσιάστηκε στους επισκέπτες επισήμως για πρώτη φορά ως πιστοποιημένο προϊόν της Κω και πήρε επάξια τη θέση του ανάμεσα στα άλλα του είδους.

Φέτος στη διοργάνωση παγκόσμιου επιπέδου πήραν μέρος 6 παραγωγοί από την περιφέρεια νοτίου Αιγαίου, την οποία εκπροσώπησε ο αντιπεριφερειάρχης γαστρονομίας Φιλήμονας Ζαννετίδης.

Β.Μ.

Διαβάστε ακόμη

Λέρος: Ολοκληρωμένη εμπειρία εναλλακτικού τουρισμού και ποδηλασίας

Από τα παλιά...

Τιμήθηκε στην Αυστραλία Σιαννίτισσα 101 ετών

Μαθητές και μαθήτριες σε προσομοίωση συνεδρίασης του Ευρωκοινοβουλίου

Ποιος θα... σηκώσει την πινακίδα;

Π. Κουνάκης: «Έστω και μία γυναίκα να προστατεύσουμε, αξίζει τον κόπο»

Με 7 νέα ασθενοφόρα εξοπλίζονται τα Κέντρα Υγείας Βορείου και Νοτίου Αιγαίου

Στις 27 Μαΐου υπογράφεται η σύμβαση για τη δημιουργία του Ταμείου Απανθρακοποίησης των νησιών