Οργή και αγανάκτηση για τα βουλωμένα φρεάτια στη Ρόδο

Οργή και αγανάκτηση  για τα βουλωμένα φρεάτια στη Ρόδο

Οργή και αγανάκτηση για τα βουλωμένα φρεάτια στη Ρόδο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1562 ΦΟΡΕΣ

Αδιαφορούν οι αρμόδιοι ενώ υπάρχει σοβαρός κίνδυνος καταστροφών

Την αγανάκτησή του για την αδιαφορία των αρμοδίων, για τα βουλωμένα φρεάτια που υπάρχουν κοντά στην επιχείρησή του, εκφράζει ο επιχειρηματίας κ. Ιωάννης Μακρής, με αφορμή και την χθεσινή νεροποντή.

Ο κ. Μακρής διατηρεί επιχείρηση στ’ Αφάντου (Air Clima) και αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα από τα βουλωμένα φρεάτια που βρίσκονται στο γεφύρι, κοντά στον αστυνομικό σταθμό. Το εκπληκτικό είναι ότι η επιχείρησή του καταστράφηκε πριν από 5 χρόνια αλλά... φωνή βοώντος εν τη ερήμω!

“Με το που πιάσει λίγο η βροχή υπάρχει μεγάλο πρόβλημα αφού ο όγκος από τα νερά που κατεβαίνουν είναι τεράστιος. Πριν κάποια χρόνια το κατάστημα”, αναφέρει ο κ. Μακρής, “υπέστη ολοσχερή ζημιά από την πλημμύρα αφού όλη η αποθήκη μας μετατράπηκε κυριολεκτικά σε βάλτο με το νερό να ξεπερνάει το ενάμιση μέτρο. Μια εβδομάδα κάναμε για να συνεφέρουμε το μαγαζί με ολημερή εργασία.


Εδώ και πέντε χρόνια φωνάζουμε για τα συγκεκριμένα φρεάτια που πρέπει να ξεβουλωθούν και να γίνει μια μελέτη για αποχετευτικό δίκτυο ώστε να λυθεί το πρόβλημα μια και καλή. Όσο όμως και να φωνάζουμε κανείς δε δίνει την πρέπουσα σημασία και εμείς απλά θα πνιγούμε για άλλη μια φορά”, επισημαίνει ο επιχειρηματίας, εκφράζοντας την αγανάκτησή του.

“Έκτος από τη μεγάλη οικονομική ζημιά που υποστήκαμε και κανένας δεν νοιάστηκε, ξοδέψαμε και επιπλέον χρήματα ώστε να μπορέσουμε να προστατεύσουμε την περιουσία μας. Αυτό όμως δεν είναι αρκετό όταν ο όγκος από τα νερά και τα χώματα είναι τεράστιος. Όσα μέτρα και να λάβουμε εμείς μετά από λίγα λεπτά βροχής τρέμει το φυλλοκάρδι μας. Αυτά που βλέπουμε στις τηλεοράσεις δεν είναι τόσο μακρινά… για την ακρίβεια είναι ακριβώς δίπλα μας.


Πού είναι λοιπόν όλοι αυτοί οι κουστουμάτοι που το παίζουν υποστηριχτές του κοινωνικού συνόλου και πατώντας στον απλό κόσμο ικανοποιούν τα καπρίτσια τους για εξουσία. Πού είναι το κοινωνικό πρόσωπο που διαφημίζουν σε κάθε ομιλία τους να δουν πόσο έχει βαλτώσει;

‘’Πολιτισμός!!!! Ποιος πολιτισμός!!! Ευθιξία!!! Ποια ευθιξία; Μόνο κοροϊδία υπάρχει σε αυτό τον τόπο..”, τονίζει ο κ. Μακρής, ευελπιστώντας ότι οι αρμόδιοι θα δείξουν την πρέπουσα ευαισθησία.

Διαβάστε ακόμη

Γ. Μανιάτης: Ένας ευρωβουλευτής οφείλει να έχει ψηλά τα θέματα νησιωτικότητας

Αυτοψία Ν. Τσούλλου στο οδικό έργο από την είσοδο της Νέας Μαρίνας έως το λιμάνι της Ακαντιάς

Συνέχιση των κινητοποιήσεων των εργαστηριακών ιατρών του Ι.Σ.Ρ.

Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 50% για την off season περίοδο θα αιτηθούν οι ξενοδόχοι με στόχο την επιμήκυνση της σεζόν

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Δωδεκανήσου: 24ωρη Πανυπαλληλική Απεργία, Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Επίτιμος διδάκτορας ο Μητροπολίτης Ρόδου

Ενθαρρυντικά ξεκινάει η σεζόν για τη ΔΕΡΜΑΕ

Συνέδριο για τον ρόλο της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη διεξάγεται στη Ρόδο