Θα βραβευτούν οι πρωτεύσαντες  μαθητές και μαθήτριες της Γ΄Λυκείου στα Δωδεκάνησα

Μετά από την πολύ επιτυχημένη εκδήλωση βράβευσης των πρωτευσασών μαθητριών και πρωτευσάντων μαθητών Δωδεκανήσου κατά τη σχολική χρονιά 2017-2018, η Λέσχη Lions Ρόδου και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου θα συνδιοργανώσουν και κατά την τρέχουσα σχολική περίοδο τις εκδηλώσεις βράβευσης.

Για την οργάνωση των διαδικασιών έναρξης των εργασιών της Επιτροπής, η Πρόεδρος της Λέσχης Lions Ρόδου Νίκη Βιττώρια, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας Ιωάννης Τσιρίμπης  και τα μέλη της Επιτροπής Παιδείας, συναντήθηκαν με την Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλο  «Δια Βίου Μάθησης» κ.  Χαρούλα Γιασιράνη και αφού εξέτασαν διεξοδικά τις λεπτομέρειες της διοργάνωσης, απoφάσισαν τα εξής:

1. Το Σάββατο 2 Μαρτίου 2019, ώρα 17:00- 19:30, στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου της Ρόδου, θα πραγματοποιηθεί Συνδιάσκεψη των πρωτευσασών μαθητριών και των πρωτευσάντων μαθητών με θέμα, που θα καθοριστεί κατόπιν διαβούλευσης μεταξύ της Επιστημονικής Επιτροπής της Λέσχης  και της Εντεταλμένης Περιφερειακής Συμβούλου «Δια Βίου Μάθησης». Το βράδυ της ίδιας ημέρας, στις 21:00, σε αίθουσα του ξενοδοχείου διαμονής των μαθητών από τα νησιά, θα πραγματοποιηθεί εσπερίδα, στην οποία θα παρουσιαστούν τα συμπεράσματα από τις εισηγήσεις των μαθητριών/μαθητών. Στην εσπερίδα θα κληθούν να παραστούν και οι γονείς των παιδιών.

2. Τα πρακτικά της Συνδιάσκεψης θα εκδοθούν και θα διανεμηθούν κατά την ημέρα της βράβευσης.

3. Την Κυριακή 3 Μαρτίου 2019, ώρα 11:30 - 13:30, θα πραγματοποιηθεί η τελετή βράβευσης, που θα γίνει στην αίθουσα του «Metropol Multicinema». Η τελετή πραγματοποιείται με πρωτοβουλία της Λέσχης Lions Ρόδου, για 19η συνεχή χρονιά.

Άμεσα, θα ξεκινήσει η επικοινωνία με τα σχολεία Δωδεκανήσου, για να συγκεντρωθούν τα στοιχεία των μαθητριών/μαθητών που θα βραβευθούν.