Μια διαφορετική ημέρα για τα παιδιά του ΚΔΑΠ Αγίου Νικολάου

Μία διαφορετική ημέρα είχαν την ευκαιρία να περάσουν την περασμένη Πέμπτη τα παιδιά του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) Αγίου Νικολάου που ήταν μία προσφορά της κας Carolien Brix και της εταιρίας της JEEP SAFARI RHODES & RHODES ADVENTURES.

Συγκεκριμένα, η κα Brix, η οποία είναι από την Ολλανδία αλλά μένει μόνιμα στη Ρόδο τα τελευταία δεκαεπτά χρόνια, έχει την Εταιρία Rhodes Adventures που δραστηριοποιείται κατά την καλοκαιρινή περίοδο διοργανώνοντας off road 4x4 ημερήσιες εκδρομές, προέβει σε μία κοινωνική προσφορά για τα παιδιά του σχολείου και διοργάνωσε ένα ημερήσιο Jeep Safari με τη συνδρομή όλου του προσωπικού της!
 


Έτσι, τα παιδιά μαζί με δασκάλους και κηδεμόνες, με δέκα αυτοκίνητα και ισάριθμους οδηγούς από την Εταιρία της κας Brix έκαναν μία διαδρομή η οποία περιελάμβανε διαδρομές εκτός δρόμου στα Μαριτσά, στην Ψίνθο, στην Αρχίπολη και στις περιοχές του Αγ. Σουλά και του Καλαμώνα.

Πραγματοποιήθηκαν δύο στάσεις στις οποίες τα παιδιά είχαν τη δυνατότητα να γευτούν υπέροχα εδέσματα και να έρθουν σε επαφή με τα άλογα του Ιππικού Ομίλου ΚΑΔΜΟΣ. Το πρωί στην Αρχίπολη τους περίμενε ζεστό τσάι και λουκουμάδες με μέλι από την οικογένεια Κατταβενού και  το μεσημέρι στον Ιππικό όμιλο ΚΑΔΜΟΣ πραγματοποιήθηκε μπάρμπεκιου.

Αυτή ήταν η έβδομη συνεχής χρονιά που  η κα Brix πρόσφερε αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες της και θα ακολουθήσουν και άλλες.  Στόχος της είναι να ευαισθητοποιήσει και άλλους συμπολίτες μας ώστε να προσφέρουν και αυτοί.

Τέλος, ευχαριστεί εγκάρδια για τα όσα προσέφεραν επίσης αφιλοκερδώς τους παρακάτω:
Ιππικός Όμιλος ΚΑΔΜΟΣ, ΒΑΠ, ΙΒΙΣΚΟΣ, Κρεοπωλείο κ. Κουδουράκη στο Παραδείσι, Λαχαναγορά κ. Σφυράκη στα Τριάντα, βενζινάδικο ΕΛΙΝ 3ο χλμ Κρεμαστής-Μαριτσών και την οικογένεια Γ. Κατταβενού.