Ένα και μοναδικό το παράπονο του Φραντζή

Ακόμα και μία ήττα με μεγάλο σκορ, πόσω δε μάλλον όταν αυτή έρχεται από έναν κατά γενική ομολογία ανώτερο αντίπαλο, μπορεί να δικαιολογηθεί και εν τέλει δεν ήταν το 5-1, με το οποίο έκλεισε το ραντεβού της Κατταβιάς με τη Ρόδο το περασμένο Σάββατο στο Καρακόνερο, αυτό που ενόχλησε τον Μανώλη Φραντζή. 

Το παράπονο του τεχνικού των «κιτρινόμαυρων» της Νότιας Ρόδου είχε να κάνει με την εικόνα παραίτησης των ποδοσφαιριστών του στο δεύτερο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο έδειξαν να συμβιβάζονται με την εξέλιξη του ματς, ακυρώνοντας την καλή και πειθαρχημένοι προσπάθειά τους στα πρώτα 45’. Τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο για  ένα ματς, το οποίο ούτως ή άλλως δεν συμπεριλαμβανόταν σ’ αυτά που «κυκλώθηκαν» στο ημερολόγιο με κόκκινο μαρκαδόρο. 

Από χθες, οι «κιτρινόμαυροι» της Νότιας Ρόδου έχουν στο μυαλό τους το παιχνίδι με τον Κλεάνθη στο Παραδείσι.  
 Ο Μανώλης Φραντζής δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Κεμάλ Κιλασίν, ο οποίος θα τιμωρηθεί με ποινή μίας αγωνιστικής αποκλεισμού λόγω των δύο κίτρινων καρτών που είδε το Σάββατο από τον διαιτητή Σταμάτη Αντωνά,  περιμένει δε τα νεότερα από τον πλάγιο αμυντικό Γιώργο Αυγέρη, που αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο τραυματίας. 

Στον αντίποδα, στις επιλογές του επιστρέφει ο Αλέξανδρος Δράμης που αποθεραπεύτηκε, ενώ ο έμπειρος τεχνικός βλέπει με χαρά τη συνεχή βελτίωση του Αζίζ Κουλιμπαλί, ο οποίος εξελίσσεται σ’ ένα από τα πλέον σημαντικά «μπαλαντέρ» της ομάδας. 
                                               
Παρελθόν ο Φιλιππάκος 
 Σύντομο αποδείχθηκε το πέρασμα του Άγγελου Φιλιππάκου από την Κατταβιά. 
 Ο σύλλογος και ο νεαρός επιθετικός έλυσαν τη συνεργασία τους κοινή συναινέσει, την ίδια στιγμή που καταβάλλεται προσπάθεια το ρόστερ να ενισχυθεί με νεαρό μεσοεπιθετικό.