Δεν τον επηρεάζει η πρώτη θέση

Ο Ιάλυσος δεν έχει χάσει τίποτα από την μέχρι στιγμής πορεία του στο πρωτάθλημα της Γ ΄Εθνικής. Έχει το απόλυτο στα πέντε μέχρι τώρα παιχνίδια κι ετοιμάζεται και γι άλλες επιτυχίες, που θα τον αναδείξουν σαν το ακλόνητο φαβορί για την κατάκτηση της 1ης θέσης, που οδηγεί απευθείας στη football  league.

Η νίκη στη Ραφήνα επί της Θύελλας είναι πλέον ιστορία. Οι «ερυθροκίτρινοι» επέστρεψαν από χθες στις προπονήσεις, μιας και η 6η αγωνιστική έχει στο πρόγραμμα της γι' αυτούς, ακόμα ένα  τοπικό ντέρμπι. Την Κυριακή υποδέχονται  τον Φοίβο και θέλουν μια ακόμα νίκη. 

Ο Θανάσης Τερζής και οι συνεργάτες του, γύμνασαν  χθες τους παίκτες τους σε δυο γκρουπ. Εκείνοι που αγωνίστηκαν στη Ραφήνα, ακολούθησαν συντηρητικό πρόγραμμα, ενώ εκείνοι που δεν αγωνίσθηκαν κανονικούς ρυθμούς. 

Ο Ιάλυσος εν όψει Φοίβου, δεν αντιμετωπίζει κανένα απολύτως πρόβλημα, καθώς η τεχνική ηγεσία έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή της. 

Με αφορμή πάντως την άψογη φιλοξενία που έτυχε ο Ιάλυσος στην Ραφήνα, η Διοίκηση εξέδωσε χθες την ακόλουθη ανακοίνωση:   
«Ο πρόεδρος κ. Χατζηνικήτας και το δ.σ. του ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ ευχαριστούν θερμά τη διοίκηση της Θύελλας Ραφήνας για την άψογη φιλοξενία στο μεταξύ μας παιχνίδι. Το ποδόσφαιρο έχει ανάγκη τέτοιους παράγοντες.

Επίσης ένα τεράστιο ευχαριστώ οφείλουμε στους χορηγούς της μετάδοσης του αγώνα που συνέβαλαν τα μέγιστα ώστε να μεταδοθεί το παιχνίδι από το κανάλι της ομάδας μας σε συνεργασία με το xxsports με αποτέλεσμα 4.000 φίλαθλοι να παρακολουθήσουν αυτόν τον δύσκολο εκτός έδρας αγώνα».