Έτριξε τα «δόντια» ο Κατσιδώνης

Οι διαιτητικές «παραφωνίες» δεν έχουν λείψει από τα πρώτα επίσημα παιχνίδια της σεζόν και προκειμένου να προλάβει περισσότερες, ο αντιπρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας και υπεύθυνος για τους ορισμούς, Βαγγέλης Κατσιδώνης, φρόντισε να τρίξει τα «δόντια» προς παλιούς και νέους.

 «Αν χρειαστεί, θα μείνω ακόμα και με έναν διαιτητή», διαμήνυσε κατά τη διάρκεια της προχθεσινής συγκέντρωσης στα γραφεία του ΣΔΠΔ, για να γίνει αντιληπτό πως δεν θα διαστάσει να τιμωρεί χωρίς να τον απασχολεί αν θα βγαίνουν οι ορισμοί.  

 Τούτη τη φορά ήταν οι Θωμάς Πατσιόπουλος και Θανάσης Ορφανός που θα «ξεκουραστούν» για ένα Σαββατοκύριακο, κατόπιν των όσων τους χρέωσαν οι παρατηρητές τους Βασίλης Τσαγγάρης και Στέλιος Κατταβενός αντίστοιχα.

 Ο πρώτος φέρεται να έδειξε ανοχή στο σκληρό παιχνίδι των ποδοσφαιριστών στο ματς Ευκλής-Πολύστρατος, με αποκορύφωμα τη μη αποβολή παίκτη των φιλοξενούμενων στο 72’, ενώ ο δεύτερος «κρέμασε» τον τερματοφύλακα του Εθνικού Λευτέρη Σκυλλά, ο οποίος αποβλήθηκε άδικα από το ματς με τον Ηρακλή Λάρδου, μετά από υπόδειξη του βοηθού για υβριστική κουβέντα που δεν είπε ποτέ.    

Οι υπόλοιποι παρατηρητές δεν είχαν παράπονα από τους διαιτητές και τους βοηθούς και η βραδιά της Δευτέρας έκλεισε με μάθημα επί της θεματικής ενότητας «ανάρμοστη συμπεριφορά».