Στη Σύρο σήμερα ο Μανώλης Γλυνός

Την πρώτη του επίσημη εμφάνιση στις Κυκλάδες, στη  διάρκεια της οποίας θα ανακοινώσει την υποψηφιότητά του, πρόκειται να βρεθεί σήμερα ο υποψήφιος περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Μαν. Γλυνός.

Ο επικεφαλής της παράταξης “Συμμαχία για το Νότιο Αιγαίο - Περιφέρεια τεσσάρων εποχών” πρόκειται να αναφερθεί στις βασικές αρχές της παράταξής του, όπως έκανε τη Δευτέρα στη Λίνδο.

Ο κ. Γλυνός, όπως έγινε γνωστό, θα αναφερθεί στην ανάγκη για ειλικρινείς συγκλίσεις μακριά από προσωπικές στρατηγικές και μικροπολιτικούς εγωισμούς που αδυνατίζουν την ισχύ της περιφέρειας.

Όπως τόνισε και στη Λίνδο, «Εχθρός μας είναι μόνο τα προβλήματα του τόπου μας. Για εμάς η Συμμαχία και η Συνεργασία δεν είναι αδυναμία, είναι η υπέρβαση του εγώ της καθεμίας και του καθένα μας. Μόνο έτσι θα σκοτώσουμε ό,τι μας κρατάει πίσω, ό,τι μας βυθίζει στη μιζέρια, ό,τι μας κρατάει στο παρελθόν, ό,τι δεν μας αφήνει να δούμε κατάματα το μέλλον.

Εάν κάποιος από εσάς πιστεύει πως δεν μπορεί να γίνει κάτι άλλο, αν συμβιβάζεται με αυτούς που ούτε θέλουν, ούτε ξέρουν, ούτε μπορούν, αν γοητεύονται από τις αφελείς δικαιολογίες, αν ικανοποιούνται με τη μιζέρια και τα ψεύτικα έργα βιτρίνας, αν για αυτούς το Νότιο Αιγαίο είναι 2-3 νησιά, τότε να ψηφίσει την παρούσα περιφερειακή αρχή είτε κάποιον άλλο».

Στις προθέσεις του υποψήφιου περιφερειάρχη είναι να συνεχίσει τις περιοδείες και σε άλλα νησιά της περιφέρειας, παρουσιάζοντας τις θέσεις και τις προτάσεις του.