Διαφημιστική προβολή των νησιών μέσω του περιοδικού της Ellinair

Ποσό 12.400 ευρώ θα διαθέσει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, για τη διαφημιστική προβολή των νησιών της μέσω της αεροπορικής εταιρίας ELLINAIR που θα αφορά το περιοδικό της και τον διαδικτυακό τόπο της.

 Η σύμβαση που υπεγράφη αφορά συγκεκριμένα την προβολή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στο 10ο inflight magazine "anemos"  για το διάστημα από σήμερα, 1 Νοεμβρίου 2018, έως και το τέλος Απριλίου του 2019, και την προβολή της στο site της Ellinair.com για το ίδιο χρονικό διάστημα.

Η περιφέρεια έχει στενή συνεργασία με την εταιρία για την προβολή των νησιών και μάλιστα τον Ιούνιο είχε πραγματοποιηθεί στην Αθήνα συνάντηση ανάμεσα στον περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκο, την αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού, Πολιτισμού και Αθλητισμού Μαριέττα Παπαβασιλείου και τον Μπόρις Μουζενίδη, πρόεδρο και ιδρυτή του ομίλου Μουζενίδη, στον οποίο ανήκει η αεροπορική εταιρία Εllinair.

Mάλιστα η συνάντηση είχε πραγματοποιηθεί αμέσως μετά την έναρξη του αεροπορικού δρομολογίου Αθήνα – Ρόδος, στις 4 Ιουνίου και είχε στόχο τη  διερεύνηση της δυνατότητας διεύρυνσης της συνεργασίας της Ellinair με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Η αεροπορική εταιρεία Ellinair, συνεχώς ενισχύει και εδραιώνει τη θέση της στην αεροπορική αγορά έχοντας παράλληλα και σημαντικό μερίδιο στις τουριστικές αγορές-στόχους για τα νησιά της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.