Ανοιχτή επιστολή του πρώην κοινοτάρχη Αρχαγγέλου για τα αναδρομικά των συντάξεων

Ανοιχτή επιστολή του πρώην κοινοτάρχη Αρχαγγέλου για τα αναδρομικά των συντάξεων

Ανοιχτή επιστολή του πρώην κοινοτάρχη Αρχαγγέλου για τα αναδρομικά των συντάξεων

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 498 ΦΟΡΕΣ

Ανοιχτή επιστολή διαμαρτυρίας για τα αναδρομικά των συντάξεων, προς τον Πρωθυπουργό, τον Υπουργό Οικονομικών και τους αρμόδιους υπουργούς, έδωσε στη δημοσιότητα ο πρώην κοινοτάρχης Αρχαγγέλου κ. Στέργος Λαμπριανός.

Στην επιστολή αναφέρεται συγκεκριμένα:
«Μετά την έκδοση της απόφασης του Διοικητικού Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης με την οποία δικαιώθηκε ένας συνταξιούχος για επιστροφή αναδρομικά των όσων του είχαν παρακρατηθεί από το 2013 και μετά ξαναζωντάνεψε η ελπίδα για 850000 συντ/χους.
Από τότε και μέχρι τώρα και μετά όλοι οι συνταξιούχοι τρέχουν στα δικηγορικά γραφεία, στους λογιστές και αλλού, προκειμένου να υποβάλουν τη σχετική αίτηση με την ελπίδα να εξασφαλίσουν την επιστροφή των παρακρατουμένων.
Καταθέστε νομοσχέδιο και για τους συντ/χους, όπως σωστά κάνατε για τους δικαστικούς, τους ένστολους και τους γιατρούς, ώστε να σταματήσει το σούρτα- φέρτα των ταλαίπωρων παλαίμαχων συνταξιούχων.

Πείτε ξεκάθαρα με δηλώσεις σας πώς θα τα πάρουν, αφού τώρα βγήκαμε από τον κλοιό των μνημονίων και έχουμε και πλεόνασμα από το αίμα, τις στερήσεις, τη φτώχεια και την απελπισία των μυριάδων φτωχών συνταξιούχων που στήριξαν με τη συνεχή αιμορραγία και μεγάλες περικοπές την οικονομία της Πατρίδας μας για 8 ολάκερα χρόνια χωρίς να βγάλουν άχνα διαμαρτυρίας.
Για όλες τις μειώσεις και περικοπές που τους έγιναν όλα ετούτα τα χρόνια κανένας δεν τους ρώτησε αν ήθελαν ή όχι, ούτε είπατε να κάνουν δήλωση ή εξουσιοδότηση στο Κράτος για την αρπαγή των χρημάτων τους... ξέρατε το ΙΒΑΝ, τον ΑΦΜ, τα πάντα και μειώνατε αρώτηχτα τις κύριες και επικουρικές συντάξεις τους.

Κάνετε και τώρα το ίδιο...στείλετε στους λογαριασμούς τους τα όσα δικαιούνται και ίσως τότε το εκτιμήσουν...
Οι αιτήσεις, οι μελλοντικές δικαστικές αποφάσεις και οι εφέσεις που θα γίνουν από σας δεν ξεφυτρώνει το σποράκι της ελπίδας. Θυμίζει από τον Άννα στον Καγιάφα. Θυμίζει εκλογές και είναι πολιτικό τρικ και τώρα και μετά.
Οι συνταξιούχοι ξέρουν την παροιμία: “ζήσε μαύρε να φας τον Μάη τριφύλλι“ ξέρουν επίσης πως «το ψέμα ανθίζει, αλλά δεν κάνει καρπούς!»

Στέργος Α. Λαμπριανός

Διαβάστε ακόμη

19 εκατομμύρια ευρώ στους δήμους της Δωδεκανήσου

ΕΝΦΙΑ: 6 & 7 Απριλίου η ανάρτηση των εκκαθαριστικών

«Πρωταθλήτρια» στις απορροφήσεις του ΕΣΠΑ η περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Κοινή επιστολή των νησιωτικών συλλόγων λογιστών για τους κατοίκους Εξωτερικού

Ε. Κρητικός: 1.200 πλειστηριασμοί και κατασχέσεις στα Δωδεκάνησα

Λογαριασμοί ρεύματος: Τα μέτρα στήριξης για τον Νοέμβριο

Νέα προγράμματα ΕΣΠΑ: Δίνουν έως 180.000€ σε νέες επιχειρήσεις

ΙΕΛΚΑ: Πώς η ακρίβεια άλλαξε τη διατροφή των Ελλήνων, ποια προϊόντα έχουν «κόψει» από το 2009