Ξέσπασμα και πρώτο «τρίποντο» για την Τήλο

Τήλος

Όσα γκολ δέχθηκε στις πρώτες δύο αγωνιστικές, στις ήττες από τη Σύμη και τον Αστέρα Μασσάρων, πέτυχε η Τήλος στο χθεσινό εναρκτήριο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας κόντρα στον Νηρέα, πανηγυρίζοντας την πρώτη φετινή επιτυχία της στον 1ο όμιλο. 

 Το τελικό 6-0 δεν προσφέρεται για ιδιαίτερες αναλύσεις, καθώς δεν κάνει τίποτα περισσότερο από το να αποτυπώνει την απόλυτη κυριαρχία των γηπεδούχων από την αρχή μέχρι το τέλος του ματς.

 Η πεισμωμένη από το άσχημο ξεκίνημά της στο πρωτάθλημα Τήλος φρόντισε να θέσει τα θεμέλια της νίκης της από νωρίς, σκοράροντας στο 4’ με τον Ηρακλή Σακελλάρη και στο 12’ με τον Φυλακούρη. Στο 25’ ο Ηρακλής Σακελλάρης βρήκε δίχτυα ξανά για το 3-0, στο 50’ τον διαδέχθηκε ο Φυλακούρης (4-0), ενώ από ένα τέρμα πρόσθεσαν ο Κυριάκος Σακελλάρης στο 69’ και ο Αγκόλλι στο 75’.

 Με άνεση διαχειρίστηκαν την αποστολή τους ο διαιτητής Αλέξανδρος Σπάρταλης και οι βοηθοί του, Χρήστος  Καλκαβούρας και Γιάννης Ζαρίδας.

Οι συνθέσεις:

Τήλος

Χατζηνικόλας Μ., Χατζηφούντας, Ρούκο, Σακελλάρης Κ.Τ. (71’ Αλιφέρης), Σγκούρος (57’ Καρράς), Χριστοφής, Φυλακούρης, Σακελλάρης Η., Σακελλάρης Κυρ., Αγκόλλι, Οικονόμου 

Νηρέας

 Κωνσταντάρας (46’ Ζούρδης), Μάργαρης, Ντουλάι, Σεγκούνας (59’ Σαββάκης), Ταβερνάρης, Πολυχρόνης, Καρίνος, Παπανικόλας, Ντελλάκης, Κυρτασόγλου, Φλεβάρης